Цитата(pelech @ 06.10.15, 8:42) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
У нас 1с стоит на сервере и от меня одной это не зависит. Из-за этого дальше не могу использовать Вашу стыковку. Останавливаюсь на 34 версии. Спасибо, что для нас стараетесь.
Шановна pelech!
Я рекомендував би, дійсно, потурбуватися про апгрейд "движка".
І справа не тільки в "Стиковці". Колись давно у 7.7 була така хороша і стабільна версія 7.70.018. Я нею користувався дуже довго і не хотів "злазити". Але ось з'явилась регламентована звітність в Пенсійний фонд, котра потребувала можливостей, які у 7.70.018 просто були відсутні. І виявилося це за лічені години до крайнього терміну здачі звітності. Я рвав волосся, де тільки міг його на собі знайти, шукаючи випуск "движка" старший за 018. Знайшов 025. Звітність "здалась". Потім у спокійних обставинах поставив 027.
То до чого я веду.
Не повторюйте мою помилку. Намагайтесь використовувати останню стабільну версію платформи, або хоча б ту, яку рекомендує основний виробник конфігурації (якщо конфа модифікувалася і моди не вимагають ще новшого "движка"). Інакше можете зіткнутися з неприємностями в тих місцях, про які і не здогадуєтесь.
З повагою, ValeryZ.
Цитата(mister-x @ 28.02.15, 23:06) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Интеграционная стыковка для обмена документами между 1С 8.х и системой электронного документооборота M.E.Doc — совершенно бесплатная обработка, позволяющая передавать
<*********************>
Скачать:
Нажмите для просмотра прикрепленного файла (версия 17)
Шановні адміни, чи модератори!
Чи не можна якось забрати "під спойлер" стартове повідомлення теми, або вимкнути його прив'язку. Дрібниці, звичайно, але бісить прокручувати кожного разу при відкритті сторінки неактуальний повний опис 17 випуску.
Дякую!