Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: О музыке
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Общий раздел > Офф-топик
Страницы: 1, 2, 3, 4, 5
mister-x
Цитата(XBrut @ 15.02.14, 13:23) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
ссылка с лётчиками сдохла.

на ютубі жива

Цитата(XBrut @ 15.02.14, 13:23) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
продвинута публіка з Тернополя - слухає російську папсню "тапаліний пух - жара іюнь"

та ну
Домовик
это просто возле КМДА вчера играли. В хронику по Киеву вроде как не подходит. Музыкальное больше.

необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
XBrut
Вызовите Бичевской скорую помощь smile.gif
Цитата
русские плюют на власть Америк и Европ

Ardi
vadim007
Virgo
Мрачный шедевр
XBrut
Александр Малинин исполняет гимн УПА. Почти без акцента.
Virgo
Место под соснами
Virgo
Michael Bublé - A Song For You

Для заинтересовавшихся: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
vadim007
mister-x

vadim007
Ardi
vadim007,
Вы шо. Молдоване бандеровцы и фашисты.
У приднестровцев спросите.
vadim007
vadim007
Vofka
Цитата
Парень нереально круто играет на гитаре

Классно. Есть ещё такой дядька необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки, тоже очень круто лабает.
vadim007
Мне раньше нравился Сантана. Но сейчас надоел - темы однообразные, выхолощенные.
Пресняков однозначно лучше Сантаны (мое личное мнение).
Virgo
mister-x
необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки rulez.gif
vadim007
mister-x
mister-x
Цитата
Уже побрили!
smile.gif

з 01:45 кадри з майдану чи мені привиділось?
Ardi
mister-x,
1:59 Логотип динамо на воротах на стадион динамо.

Текст песни:
...
Hey, hey, just obey.
Your secret's safe with the NSA
In God we trust or the CIA?
Standing on the edge of a revolution
....
Wall Street, common thief
When they get caught they all go free
A brand new yacht and a finders fee
Standing on the edge of a revolution
Домовик
"жизнь нужно прожить, чтобы быть найденным в Google, не не быть найденным в YouTube" ) из "мудрых цитат" одного подростка.

i 

в тег youtube нужно было поместить только "WoxOIEzmGzg"

Домовик
Batchir, в "BB коды" форума руководство:

Цитата
"Для того, чтобы вставить какой-нибудь видео отрывок с youTube. Зайдите на YouTube, найдите нужный видео-отрывок. Слево от видео-отрыка будет ссылка например: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки . В теги надо вставить это необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Ardi
Vofka
Цитата(Домовик @ 30.09.14, 17:14) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
в "BB коды" форума руководство

Исправили в руководстве.
XBrut
За нашу Украину не пожалели жизни свои отдать...

mister-x
пригадалось

XBrut
я регулярно читаю "Історичну Правду". Тому миттєво згадав статтю що до подій в кліпі.
П.С.
Цитата
Повстанці втратили 29 осіб у бою, один був убитий у полоні, дванадцятеро вирвалися, а двох врятували місцеві жителі. Німецькі втрати оцінюються в 90-100 чоловік убитими та 150-200 пораненими. За іншими джерелами, німецькі втрати оцінюються в 540 чоловік убитими та більше 700 поранених.

Нагадує билину про Іллю Муромця.
mister-x
Між іншим, молодий хлопчина, що знімався у кліпі - Віктор Гурняк загинув в бою біля Смілої-Бахмутки необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки і необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки. Хай земля буде йому пухом...
mister-x
Домовик

Домовик
"Поки Фідель живий, поки живий
Поки Фідель живий - я іще малий!"

нравится украинская музыка.

Как-то, кажется по Джем Фм крутилась песня сладковатым голосом, "Єдина". Но когда влушивалась в слова - балаклавы, Шевченко.... не захотелось ее слушать именно из-за стиля исполнения.

Может кто помнит песню, отличную песню, "Муза-медуза" Юлии Лорд, после которой она надолго пропала. До этой песни был известный с"Червоной Руты" "Танець Душ".

Короче, радостно, что она пытается еще петь и еще вернуться. Собственно, вернулась. Хоть и песня не понравилась.

Медуза:

Совсем забытая группа "Жаба в Дережаблі". С братом как-то искали название группы на букву "Ж". долго припоминали, среди зарубежных и наших. ничего.
Тогда, в девяностые хит-парад был под названием "12-2", учавствовали все, кто очень хотел. Ну и там была эта "Жаба".

mister-x
Цитата(Домовик @ 16.11.14, 15:52) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Тогда, в девяностые хит-парад был под названием "12-2", учавствовали все, кто очень хотел. Ну и там была эта "Жаба".

відео було видалено користувачем upset.gif

а я торчав від Духу молоді у виконані Юлії Лорд
Домовик
ну ця пісня у Лорд переспівана.

ще була Таліта Кум. Кумедна пісня "7-я".
"Але не склались планети, не склались обставини, карти не-не... " та інші.

"Жаба в Дирижаблі" в ютубі можна знайти "Зелений peace", схоже, їх остання робота.
ще інші, ранні.

Взаглі початок-середина дев янотих прикольні. Грошей не було, продюсерів теж. Всі видумувати щось старались.
Знову ж таки "Гадюкіни", Миколайчук, Левко Дурко, "Вхід у змінному взутті", "ТНМК","ВВ", Білик "Цей дощ надовго" .. ..
mister-x
так і Тризубий Стас "Моя цьоця живе у Занзібарі", "Я живу в Есесеру-серу-серу" smile.gif, і Ірчик зі Львова, і Сестричка Віка (колишня жінка Бебешка)

Хот-дог - американський пиріжок; Мамо, але я дурна 12201689.gif

Домовик
Ну точно. Панк Сестричка Віка.

Ну якщо Ірчика згадали, то і РУСЮ.
Мій старший брат якось з концерту прийшов: "Така гарна Ірчик зі Льова!". )))

mister-x
о, сайт Русі в моїх закладках вже десь 2 роки необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
mister-x
Українська танцювальна музика 90-тих (Ukrainian Dance Hits '90) збірка

Домовик
Аква Віта на обкладинці. О ні. Територія А не в счот. )
mister-x
хм, Лама в юні роки була хіпі

о, курча, Юрко Юрченко, він же Юркеш

Тризубий Стас

Домовик
the Вйо - як воно правильно пишеться?

трохи більше схожі на хіпі.

після "Території А" багато вилетіли, як і влетіли.
Комусь на користь(Юркеш на рівень вище того, що було), а комусь довготривалі страждання.

Стаса Тризуба зовсім не знала, але з Територією А не тулиться. Вище. був відомий добре на Західній Україні?
mister-x
Аква Віта відродилась - кліп Чтобы никогда, але вона вже не та без Іри Філатової

Домовик
Ні. Зовнішні якісь атрибути, і все. Теє... - не теє.
Ірина Філатова - хороша дівчина, все в неї буде добре і без АкваВіти.

Якщо про тих, що повернулись... "ТабулаРаса"! "Если тебе двадцать два", "Ты меня волнуешь", "Апрель", "Полинезийская зима"

Вони дуже позитивні.
mister-x
Іра вже у музичній сфері не працює, на жаль...

Цитата(Домовик @ 19.11.14, 8:54) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Стаса Тризуба зовсім не знала, але з Територією А не тулиться. Вище. був відомий добре на Західній Україні?

його саркастичні пісні крутили по радіо в 90-х час від часу. Щодо "добре відомий" не можу стверджувати. Я слухав і мені подобалось.

ще забули згадати про Марину Одольську

в коментах дехто стверджує, що пісню написав Юрко Юрченко і у беквокалі він співає
Домовик
Про Ірину. ну і що? життя закінчилось?
знайде собе. вона пробувалась в х-факторі. Та по ній було видно, що є протиріччя в ній самій щодо сцени.
їх повитягували, несформованих, за вуха в "Території А". а потім що.

я теж програмістом не працюю дев ятий рік. і невідомо чи повернусь, щоб сісти і годинами працювати, як тоді.
колись якось мені викладач в інституті сказав: "На мальчиков еще есть надежда, а вы, девочки, замуж повыходите, дети будут...". Я так про себе образилась. теж мені "мальчікі", і я буду працювать. Та приходить час, коли згоджуєшся з викладачем.
Треба бути там, де в тобі більш потребують.

Грін Грей ще.
хтось пам ятає Ді джея Толю, потім хто казав "однажди в одному українському селі"....

у мене така підозра, що на яку музику припав підлітковий і дитячий період, той те і млісно згадує. У багатьох "Територія А" - то дуже тепло і затишно.

Одольську пам ятаю добре. А ще Юнакова була. Ля-ля-Ля Кравчук. Трохи раніше і не в території А була Жанна Боднарук з сильним вокалом, Повалій...

Оксана Хожай - вже померла. ...
mister-x
Цитата(Домовик @ 19.11.14, 12:52) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
у мене така підозра, що на яку музику припав підлітковий і дитячий період, той те і млісно згадує. У багатьох "Територія А" - то дуже тепло і затишно.

таки так, в кожного спогади про дитинство і юність найкращі, деколи аж ностальгія бере... хочеться знов побути дитиною і повернутися в безтурботні роки... А коли ти був дитиною, то хотів чим пошвидше стати дорослим... Селяві як кажуть французи.

О, Green Grey, наспівував колись їхню пісню - Под дождем подождем

і ще одна гарна пісня від них
Домовик
А я все ж переслуховую Юлію Лорд "Єдина".
І все краще і краще її сприймаю.
така рівна, спокійна. В цьому довготривалому "сумраку" вона потрібна.
mister-x
ще от прикольний музон в цій пісні
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.