Про1С-ник
Из: Kharkiv, UA
Спасибо сказали: 2539 раз
Рейтинг: 0
Вероятно, исходя из учетных данных, туда больше нечему попадать. Что Вы хотите там еще видеть, и что сделали для того что бы оно там было. Задавайте вопросы сразу со всеми подробностями, тут не детский сад, вытягивать по слову.
Личные бесплатные консультации не даю, для этого есть форум!
Вероятно, исходя из учетных данных, туда больше нечему попадать. Что Вы хотите там еще видеть, и что сделали для того что бы оно там было. Задавайте вопросы сразу со всеми подробностями, тут не детский сад, вытягивать по слову.
Я вибачаюсь! Мені потрібно розподілити ТЗР і списання розходів майбутніх періодів, на рах.2801 кошти є, продажа є, при закриті воно має розподіляти, а чомусь не хоче.
Вияснився такий нюанс, бухгалтер ввів в план рахунків рах. 2031, в настройках облікової політики не було галочки використовувати класи рахунків в якості груп. До оновлення закриття місяця робило, а після оновлення не хоче нараховувати ТЗР. І якщо я заходжу в попередні документи закриття місяця і перепроводжу така ж ситуація не нараховує. Підкажіть як можна виправити таку ситуацію? Буду дуже-дуже вдячна.
Про1С-ник
Цитата(Юля @ 26.01.12, 15:35)
Підкажіть як можна виправити таку ситуацію?
Дать п****й бухгалтеру, удалить введенный вручную счет, и все переделать. НЕЛЬЗЯ просто вводить счета бухучета, они все программно привязаны к разным действиям, если есть большая необходимость в введении счета, то это должен делать программист, с соответствующими изменениями в конфигурации.
Я бы сказал, дать п******************й, а не п****й
Я би дала з радістю, але я на роботі і не маю права, а так як я з не виликим стажом, то взагалі маю мовчати і робити. А з цієї ситуації вже точно не маю виходу? Мені порекомендували зробити порівняння конфігурації, якраз цим і займаюсь, віра в краще не оптимістична, оскільки я не програміст, а просто консультант!
Про1С-ник
Цитата(Юля @ 26.01.12, 16:50)
Мені порекомендували зробити порівняння конфігурації, якраз цим і займаюсь, віра в краще не оптимістична, оскільки я не програміст, а просто консультант!
Если просто вручную добавили счет в режиме "Предприятия" то сравнение конфигурации ничего не даст. Самое простое решение это поставить во всех документах вместо 2031 - 203 и перепровести.
Про1С-ник
Гениальное решение. А использовать разные склады, и не использовать документ операции, пользуясь стандартным перемещением - никому в голову не приходило?
Гениальное решение. А использовать разные склады, и не использовать документ операции, пользуясь стандартным перемещением - никому в голову не приходило?
Наскільки я зрозуміла виправити це вже не можливо, я маю на увазі щоб залишити такий варіант проводок?
Если просто вручную добавили счет в режиме "Предприятия" то сравнение конфигурации ничего не даст. Самое простое решение это поставить во всех документах вместо 2031 - 203 и перепровести.
я поставила замість 2031 - 203, вірніше попробувала оприходувати на 203, потім списати з 203 на 2801, але закриття ТЗР і списання розходів майдніх періодів не хоче робити! Я вже не знаю куди можна подивитися і шо зробити!?????
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!