Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Закритя місяця
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Управление Торговым Предприятием 8
Юля
Привіт! Підкажіть будь-ласка чому, коли роблю закриття місяця попадає в проводки тільки амортизація, хоча поставила усі галочки! ??? Дякую!
logist
Вероятно, исходя из учетных данных, туда больше нечему попадать. Что Вы хотите там еще видеть, и что сделали для того что бы оно там было. Задавайте вопросы сразу со всеми подробностями, тут не детский сад, вытягивать по слову.
Юля
Цитата(logist @ 24.01.12, 19:05) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Вероятно, исходя из учетных данных, туда больше нечему попадать. Что Вы хотите там еще видеть, и что сделали для того что бы оно там было. Задавайте вопросы сразу со всеми подробностями, тут не детский сад, вытягивать по слову.
Я вибачаюсь! Мені потрібно розподілити ТЗР і списання розходів майбутніх періодів, на рах.2801 кошти є, продажа є, при закриті воно має розподіляти, а чомусь не хоче.
Юля
Вияснився такий нюанс, бухгалтер ввів в план рахунків рах. 2031, в настройках облікової політики не було галочки використовувати класи рахунків в якості груп. До оновлення закриття місяця робило, а після оновлення не хоче нараховувати ТЗР. І якщо я заходжу в попередні документи закриття місяця і перепроводжу така ж ситуація не нараховує. Підкажіть як можна виправити таку ситуацію? Буду дуже-дуже вдячна.
logist
Цитата(Юля @ 26.01.12, 15:35) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Підкажіть як можна виправити таку ситуацію?

Дать п****й бухгалтеру, удалить введенный вручную счет, и все переделать.
НЕЛЬЗЯ просто вводить счета бухучета, они все программно привязаны к разным действиям, если есть большая необходимость в введении счета, то это должен делать программист, с соответствующими изменениями в конфигурации.
Vofka
Цитата
Дать п****й бухгалтеру

Я бы сказал, дать п******************й, а не п****й smile.gif
Юля
Цитата(Vofka @ 26.01.12, 16:24) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Я бы сказал, дать п******************й, а не п****й smile.gif

Я би дала з радістю, але я на роботі і не маю права, а так як я з не виликим стажом, то взагалі маю мовчати і робити. А з цієї ситуації вже точно не маю виходу? Мені порекомендували зробити порівняння конфігурації, якраз цим і займаюсь, віра в краще не оптимістична, оскільки я не програміст, а просто консультант!
logist
Цитата(Юля @ 26.01.12, 16:50) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Мені порекомендували зробити порівняння конфігурації, якраз цим і займаюсь, віра в краще не оптимістична, оскільки я не програміст, а просто консультант!

Если просто вручную добавили счет в режиме "Предприятия" то сравнение конфигурации ничего не даст.
Самое простое решение это поставить во всех документах вместо 2031 - 203 и перепровести.
Юля
Просто там така ситуація вони отримують спочатку талони на пальне (Дт 2031), а потім видає ці талони і списує пальне.

1) Поступ. т и у.
ДТ 2031
КТ6852
2)Операції(Бух. і нал. обл)
ДТ 203
КТ 2031
3)Списання товару
Дт 2801
Кт 203
4) Закритя місяця
Дт 902
Кт 2801
logist
Гениальное решение. А использовать разные склады, и не использовать документ операции, пользуясь стандартным перемещением - никому в голову не приходило?
Юля
Цитата(logist @ 26.01.12, 19:55) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Гениальное решение. А использовать разные склады, и не использовать документ операции, пользуясь стандартным перемещением - никому в голову не приходило?

Наскільки я зрозуміла виправити це вже не можливо, я маю на увазі щоб залишити такий варіант проводок?
logist
Цитата(Юля @ 27.01.12, 12:26) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Наскільки я зрозуміла виправити це вже не можливо, я маю на увазі щоб залишити такий варіант проводок?

Ну вот Вы выше писали что сравнивали конфигурации, и что там в сравнении?
Юля
Цитата(logist @ 27.01.12, 20:00) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Ну вот Вы выше писали что сравнивали конфигурации, и что там в сравнении?

Так як я вже писала, що я не програміст, то я нічого не знайшла! І мені сказали, що це нічого не дасть, бо рахунки були добавлені не в конфігураторі!
logist
Цитата(Юля @ 30.01.12, 11:26) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
бо рахунки були добавлені не в конфігураторі!

Ну в таком случае вернуть уже ничего нельзя.
Юля
Цитата(logist @ 26.01.12, 16:59) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Если просто вручную добавили счет в режиме "Предприятия" то сравнение конфигурации ничего не даст.
Самое простое решение это поставить во всех документах вместо 2031 - 203 и перепровести.

я поставила замість 2031 - 203, вірніше попробувала оприходувати на 203, потім списати з 203 на 2801, але закриття ТЗР і списання розходів майдніх періодів не хоче робити! Я вже не знаю куди можна подивитися і шо зробити!?????
logist
Пригласите специалиста. Гадать по переписке можно бесконечно.
Юля
Дякую!
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.