Про1С-ник
Из: Kharkiv, UA
Спасибо сказали: 2539 раз
Рейтинг: 0
Цитата(lleonid @ 03.01.11, 17:54)
Чому весь час трапляються різні бой-френди, пияки та альфонси? Справді нормальних до рук вже прибрали спритніші подружки. А сама на них уваги не звернула. Що таке бачать інші, а тут впритул не бачиш? Прямо хоч іди в банк сперми, щоб завагітніти, але це не вихід. Може простіше навчитися як оцінювати людей? Тоді не лише в особистому житті допоможе, а й в бізнесі також.
Цитата(lleonid @ 05.01.11, 11:04)
Я застосував набуті знання для оцінки людини за багатьма параметрами і так вибрав собі дружину.
О_о
Личные бесплатные консультации не даю, для этого есть форум!
Люди настільки не мають хоч якої-небудь працюючої технології, що навчання заочно, спілкування по Скайпу хоч з Копенгагеном, дадуть значно більше ніж десятки прожитих років досвіду. Ми з дружиною мешкаємо в Києві. Тут я й проводжу приватні консультації. Пишіть особистим листом.
Про1С-ник
Из: Kharkiv, UA
Спасибо сказали: 2539 раз
Цитата(lleonid @ 05.01.11, 14:32)
Люди настільки не мають хоч якої-небудь працюючої технології, що навчання заочно, спілкування по Скайпу хоч з Копенгагеном, дадуть значно більше ніж десятки прожитих років досвіду. Ми з дружиною мешкаємо в Києві. Тут я й проводжу приватні консультації. Пишіть особистим листом.
Жанна? Агузарова?
Личные бесплатные консультации не даю, для этого есть форум!
Говорящий
Из: Украина Черкассы
Спасибо сказали: 25 раз
Цитата(lleonid @ 05.01.11, 11:04)
Буде квадратний корінь з 33. Офф-топ і призначений для повідомлень для душі. Я застосував набуті знання для оцінки людини за багатьма параметрами і так вибрав собі дружину. Зрозуміло, що ми кохаємо одне одного. Погортайте форум - подібних навичок ой як не вистачає дописувачкам!
Фи... Думал интересная тема, а оказался пошлый самопиар идей сомнительной ценности. Может ты еще и формулу математическую придумал - формулу любви. Тогда Нобель точно за тобой плачет, или... впрочем не хочется получать бан в первый же день на ресурсе.
Никогда не говори Никогда, еще реже говори Всегда.
Фи... Думал интересная тема, а оказался пошлый самопиар идей сомнительной ценности. Может ты еще и формулу математическую придумал - формулу любви. Тогда Нобель точно за тобой плачет, или... впрочем не хочется получать бан в первый же день на ресурсе.
Можете задавати питання. Я - фахівець з поліпшення життя.
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!