Доброго дня) Ось поручили мені розібратись з прихідними накладними по складах, і виникла в мене така проблемка, по журналах є 3 різні рахунки нарахування ПДВ для ПН це 644;641.2;644.1, а програма (1С:Предприятие 7.7(7.70.025)конф. (бух. учот 7,70,259)) постійно викидае в журналі проводок на ПДВ 641.5 рахунок. Як можна змінити цю ситуацію так щоб було можливо вибирати рахунок для нарахування ПДВ? Наперед дякую.
Така ситуація виникає в двох - трьох випадках: 1. 6441- рахунок тоді коли ми спочатку вводимо вхідний рахунок - далі платимо - вводимо прихідну накладну. тобто виникає податковий кредит. 2. 6415 - рахунок тоді коли спочатку вводимо вхідний рахунок - вводимо прихідну накладну - далі платимо тобто -виникає перша подія ( первое событие) по розрахунку за податками. 3. 6442 - Неодержані податкові накладні ?????
І навіщо щось змінювати? Программа доволі точно робить проводки. Правда я не досконало володію 1С. А що каже ваш ГлавБух? Для чого йому потрібне редагування?
Така ситуація виникає в двох - трьох випадках: 1. 6441- рахунок тоді коли ми спочатку вводимо вхідний рахунок - далі платимо - вводимо прихідну накладну. тобто виникає податковий кредит. 2. 6415 - рахунок тоді коли спочатку вводимо вхідний рахунок - вводимо прихідну накладну - далі платимо тобто -виникає перша подія ( первое событие) по розрахунку за податками. 3. 6442 - Неодержані податкові накладні ?????
І навіщо щось змінювати? Программа доволі точно робить проводки. Правда я не досконало володію 1С. А що каже ваш ГлавБух? Для чого йому потрібне редагування?
Зразу скажу я не бухгалтер, на пыдприэмстві 2 месяца як поставили 1С я пробую механзувати їм бухгалтерську роботу, да й мені дали журнал прих. наклад. які необхідно ввести в базу з різними рахунками на ПДВ. Вибачайте но для мене це складно так як в 1С я тільки вчусь, надіюсь на вашу допомогу)))
Живет на форуме
Из: Киев
Спасибо сказали: 957 раз
Рейтинг: 0
Цитата(SeraArej @ 05.01.10, 14:29)
Зразу скажу я не бухгалтер, на пыдприэмстві 2 месяца як поставили 1С я пробую механзувати їм бухгалтерську роботу, да й мені дали журнал прих. наклад. які необхідно ввести в базу з різними рахунками на ПДВ. Вибачайте но для мене це складно так як в 1С я тільки вчусь, надіюсь на вашу допомогу)))
Отправить бухгалтеров на курсы работы в 1с. Или тебя на курсы бух учета. Пусть выбирают. Потому что в 1с ЗАКОНЧИТЬ автоматизацию бух учета делающуюся по "чуть-чуть" требует очеть грамотных специалистов.
Отправить бухгалтеров на курсы работы в 1с. Или тебя на курсы бух учета. Пусть выбирают. Потому что в 1с ЗАКОНЧИТЬ автоматизацию бух учета делающуюся по "чуть-чуть" требует очеть грамотных специалистов.
Да я б непроти поїхати на курси, самому вже 1С цікава, хоче ніколи її ніде не вчив, но поросили тай вже розбираюсь, но так як на носі сявта і т.п. немай можливості корсів. Тому й пишу, пробуду взнати сам, порадитись як зробити)
Живет на форуме
Из: Киев
Спасибо сказали: 957 раз
Рейтинг: 0
проводки формируются в куске кода, который начинается так: "Процедура ОбработкаПроведения()" Дальше вызываются процедуры "ПроводкиШапка();", "ПроводкиСтрока();".
Ты можешь - добавить в каждую строку табличной части счет НДС. И переделать куски кода наподобие "глПроводка(Контекст,СчетНДС,СчетКонтрагента,НДСПервоеСобытие,"НДС (первое событие)",, СубконтоНДС1,СубконтоНДС2,, Контрагент,ПервыйДок,, ,,"ПХ");" так, чтобы брало ндс из строк табличной части. -- Простенький учебник по программированию в 1с: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!