Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Прихідні нікладні
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 7.7 > 1С Бухгалтерия 7.7 для Украины
SeraArej
Доброго дня) Ось поручили мені розібратись з прихідними накладними по складах, і виникла в мене така проблемка, по журналах є 3 різні рахунки нарахування ПДВ для ПН це 644;641.2;644.1, а програма (1С:Предприятие 7.7(7.70.025)конф. (бух. учот 7,70,259)) постійно викидае в журналі проводок на ПДВ 641.5 рахунок. Як можна змінити цю ситуацію так щоб було можливо вибирати рахунок для нарахування ПДВ? Наперед дякую. 32000000.gif
Vofka
Оформіть тему як потрібно!

1. Вкажіть конфігурацію та її реліз;
2. Ви впевнені, що це тема для програміста?
SeraArej
Цитата(Vofka @ 05.01.10, 11:41) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Оформіть тему як потрібно!

Вибачаюсь, а можна по конкретніше в чому проблема оформлення?
Alan68
Така ситуація виникає в двох - трьох випадках:
1. 6441- рахунок тоді коли ми спочатку вводимо вхідний рахунок - далі платимо - вводимо прихідну накладну.
тобто виникає податковий кредит.
2. 6415 - рахунок тоді коли спочатку вводимо вхідний рахунок - вводимо прихідну накладну - далі платимо
тобто -виникає перша подія ( первое событие) по розрахунку за податками.
3. 6442 - Неодержані податкові накладні ?????

І навіщо щось змінювати? Программа доволі точно робить проводки. Правда я не досконало володію 1С.
А що каже ваш ГлавБух? Для чого йому потрібне редагування?
SeraArej
Цитата(Alan68 @ 05.01.10, 12:38) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Така ситуація виникає в двох - трьох випадках:
1. 6441- рахунок тоді коли ми спочатку вводимо вхідний рахунок - далі платимо - вводимо прихідну накладну.
тобто виникає податковий кредит.
2. 6415 - рахунок тоді коли спочатку вводимо вхідний рахунок - вводимо прихідну накладну - далі платимо
тобто -виникає перша подія ( первое событие) по розрахунку за податками.
3. 6442 - Неодержані податкові накладні ?????

І навіщо щось змінювати? Программа доволі точно робить проводки. Правда я не досконало володію 1С.
А що каже ваш ГлавБух? Для чого йому потрібне редагування?

Зразу скажу я не бухгалтер, на пыдприэмстві 2 месяца як поставили 1С я пробую механзувати їм бухгалтерську роботу, да й мені дали журнал прих. наклад. які необхідно ввести в базу з різними рахунками на ПДВ. Вибачайте но для мене це складно так як в 1С я тільки вчусь, надіюсь на вашу допомогу)))
Ardi
Цитата(SeraArej @ 05.01.10, 14:29) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Зразу скажу я не бухгалтер, на пыдприэмстві 2 месяца як поставили 1С я пробую механзувати їм бухгалтерську роботу, да й мені дали журнал прих. наклад. які необхідно ввести в базу з різними рахунками на ПДВ. Вибачайте но для мене це складно так як в 1С я тільки вчусь, надіюсь на вашу допомогу)))

Отправить бухгалтеров на курсы работы в 1с.
Или тебя на курсы бух учета. Пусть выбирают.
Потому что в 1с ЗАКОНЧИТЬ автоматизацию бух учета делающуюся по "чуть-чуть" требует очеть грамотных специалистов.
SeraArej
Цитата(Ardi @ 05.01.10, 14:45) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Отправить бухгалтеров на курсы работы в 1с.
Или тебя на курсы бух учета. Пусть выбирают.
Потому что в 1с ЗАКОНЧИТЬ автоматизацию бух учета делающуюся по "чуть-чуть" требует очеть грамотных специалистов.

Да я б непроти поїхати на курси, самому вже 1С цікава, хоче ніколи її ніде не вчив, но поросили тай вже розбираюсь, но так як на носі сявта і т.п. немай можливості корсів. Тому й пишу, пробуду взнати сам, порадитись як зробити)
Ardi
проводки формируются в куске кода, который начинается так: "Процедура ОбработкаПроведения()"
Дальше вызываются процедуры "ПроводкиШапка();", "ПроводкиСтрока();".

Ты можешь - добавить в каждую строку табличной части счет НДС. И переделать куски кода наподобие
"глПроводка(Контекст,СчетНДС,СчетКонтрагента,НДСПервоеСобытие,"НДС (первое событие)",, СубконтоНДС1,СубконтоНДС2,, Контрагент,ПервыйДок,, ,,"ПХ");"
так, чтобы брало ндс из строк табличной части.
--
Простенький учебник по программированию в 1с: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
SeraArej
Можливо ще хтось може щось порадити, так як мені невийшов попередній варіант.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.