Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 1
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Мінсоцполітики гарантує продовження виплат застрахованим особам          
Лёша Гончарук Подменю пользователя
сообщение 21.11.19, 12:50
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 3216
Спасибо сказали: 3 раз
Рейтинг: 0

Міністерство соціальної політики гарантує продовження штатного режиму виплат застрахованим особам, які здійснює Фонд соціального страхування.

Про це заявив заступник Міністра Олег Коваль на брифінгу для ЗМІ.

“Кожного дня у Фонд соціального страхування надходить від 60 до 250 млн грн. Вчора на рахунках фонду було 429 млн грн, а сьогодні вже 550 млн грн. Тобто гроші у них є. Хочу запевнити, що Мінсоцполітики забезпечить здійснення виплат, як тільки ми врегулюємо питання з керівництвом Фонду”, - наголосив Олег Коваль.

За словами заступника Міністра, [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки] є особистою ініціативою поновленого керівника Фонду Євгена Баженкова: “Призупинення перерахування грошей можливе лише у випадку, коли є усна чи письмова вказівка керівника виконавчої дирекції Фонду. Підстав для призупинення немає”.

Як наголосив Олег Коваль, Міністерство соціальної політики за жодних обставин не буде співпрацювати із будь-ким, хто фігурує у кримінальних справах, особливо якщо мова іде про розкрадання загальнодержавного майна.

Нагадаємо, що “новий” керівник виконавчої дирекції Фонду Євген Баженков є фігурантом 2 кримінальних справ, які стосуються приватизації державного майна. Його було звільнено 15 травня 2018 року рішенням правління Фонду, підставою для чого стали вказівки пана Баженкова про зміну форми власності із державної на приватну 71 об’єкта.

8 листопада Печерський суд м. Києва [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]. 14 листопада у реєстрі судових рішень з’явився НЕПОВНИЙ текст рішення суду і цього ж дня пана Баженкова “поновив” ПРИВАТНИЙ нотаріус.

18 листопада Міністерство соціальної політики подало скаргу на дії виконавця у Міністерство юстиції, але оскільки повного рішення суду немає, це блокує процедуру подання апеляції на рішення суду. Суддя, який вів справу, пішов у відпустку на невизначений час.

Для [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки], Міністерство соціальної політики підтримує [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки], розроблений Комітетом Верховної Ради з питань соціальної політики і захисту прав ветеранів (щодо посилення ролі держави в управлінні Фондом).

Як підкреслив Олег Коваль, від особистих інтересів керівництва Фонду не повинні страждати звичайні українці. Тому найближчим часом питання буде врегульовано.



По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 16.04.24, 8:45
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!