Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 1
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )

> Бизнес будут проверять чаще, а штрафы возрастут          
Николай Азаров Подменю пользователя
сообщение 24.06.12, 23:50
Сообщение #1

Живет на форуме
Спасибо сказали: 38 раз
Рейтинг: 0

Більші штрафи та частіші ревізії. Такий сюрприз приготували для підприємців у Кабміні. Перевіряти будуть, чи не підвищують бізнесмени ціни на товари, які регулює держава. Законопроект уже пройшов перше читання у парламенті.

Перевіряти підприємців стануть частіше. І органи виконавчої влади, і органи самоврядування в такий спосіб контролюватимуть вартість товарів, ціни на які регулює держава. Ревізії очікують усіх. І навіть тих, у кого такої продукції немає. До того ж штрафи у новому документі зросли в кілька разів. А перелік порушень, за які доведеться заплатити кругленькі стягнення, розширили.

Оксана Продан, голова об'єднання малого і середнього бізнесу: "Я підприємець, у мене немає товарів з регульованими цінами, коли до мене прийдуть навіть з направленням стосовно перевірки регульованих цін, я абсолютно автоматично скажу - ви знаєте, а в мене нічого такого немає, а мені за це 100 неоподаткованих мінімумів буде штраф за недопуск, за ненадання документації".

Тим часом урядовці, які й є ініціаторами законопроекту, кажуть, до такої прискіпливості справа не дійде.

Петро Порошенко, міністр економічного розвитку та торгівлі: "Мова йде, в першу чергу, про моніторинг цін для того щоб дати своєчасну інформацію органам держави щодо ринкових методів втручання в ту чи іншу ситуацію для того щоб прибрати спекулятивні сплески на ринку. про жорсткі адміністративні заходи на сьогоднішній день я вважаю що підстав для цього немає".

Чиновники запевняють, на більшість товарів регулюватимуть ціни ринковими способами. У продовольстві це будуть інтервенційні механізми. Зокрема застосування держрезерву Аграрного фонду.

Тетяна Стець

По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.

Ответить Новая тема