В мене така ситуація приходить товар по ціна наприклад 100 гр за шт, рознічні ціна 20% націнки від закупочної, після того приходьть цей же товар але по ціні 50 гр, як мені зробити так щоб остатки з попередньої партія я не продала дешевше? Дякую!
а що яснінько? Для товару можна встановлювати різні ціни, вони можуть вираховуватись від закупівельної з вказаною націнкою. Я знаю це по сьомій версії, але не думаю, що у восьмій не є щось екстраординарне. ще партійний облік - варто про цю тему почитати.
Сообщение отредактировал Домовик - 18.01.12, 13:16
а що яснінько? Для товару можна встановлювати різні ціни, вони можуть вираховуватись від закупівельної з вказаною націнкою. Я знаю це по сьомій версії, але не думаю, що у восьмій не є щось екстраординарне. ще партійний облік - варто про цю тему почитати.
В програмі ведеться партійний облік і облік по характеристикам, а робити для кожної партії установку цін і при продажі вибирати з якої характеристики відповідно партії продавати товар і тут автоматично буде вибиратися ціна не зручно через те, що буде багато характеристик. Таку пораду я знайшла на дисках ИТС. А мені потрібно бачити залишок по кожній партії закупки товару і його зокупочну ціну, щоб бачити чи наступна партія прийшла не поменшій ціні, і коли буде автоматична націнка я не продала товар дишевше його закупочної ціни.
Тоді якщо ввести облік по характеристикам товару, для чого коли ми добавляємо характерстику там є в таб.час. свойство і значення? Для чого значеня я розумію,а для чого свойство не дуже, може мені хтось пояснити на що впливає?
Цитата(Ardi @ 18.01.12, 20:05)
А бухгалтера придумывают цену продажи?
Бухгалтерія не придумує ціни, просто є відділ продажу, який працює в УТ, а потім дані переносяться в бух. і це потрібно для них.
Про1С-ник
Из: Kharkiv, UA
Спасибо сказали: 2539 раз
Рейтинг: 0
Цитата(sunsveta86 @ 18.03.12, 19:08)
Для определения себестоимости выбывших запасов предприятие может использовать следующие методы:
Если уж так захотелось поднять тему, то позаботились бы о свежести информации. Метода ЛИФО в бухучете себестоимости не существует. А так же следует обращать внимание на то, что каждый метод имеет свои пояснения, которые могут исключать возможность их использования конкретным предприятием.
Личные бесплатные консультации не даю, для этого есть форум!
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!