В конфігураціях в звітах по податку по ПДВ для платформи 7.7 (тестував на конф. 1С бухгалтерія, ПУБ) та для 1С 8 (тестував на УПП) існує обмеження, при вигрузці в формат XML, на кількість накладних (має бути не більше 9999) в одній порції реєстру податкових накладних. Підкажіть, чому існує це обмеження?
В мене існує декілька версій чому це існує (але яка з них вірна не знаю): 1) Обмеження формату вигрузки (XML) 2) Обмеження повязане з законодавством; 3) Ідея належить самим розробникам конфігурацій.
Тест проходив на УПП 1.3.19.2. Ось код, який засвідчує це обмеження:
Если КвоСтрокТаблицыДанных > 9999Тогда
ОбщегоНазначения.СообщитьИнформацию(НСтр("ru='Для выгрузки в электронный вид каждый раздел отчета должен содержать не более 9999 строк.""В данном отчете ограничение превышено.""Сформируйте несколько отчетов с интервальным разбиением по периоду.""При выгрузке в электронный вид, в форме обработки, которая открывается для выгрузки,""присвойте отчетам порядковые номера в поле ""Номер документа в периоде""';uk='Для вивантаження в електронний вид кожний розділ звіту повинен містити не більше 9999 рядків.""У даному звіті обмеження перевищене.""Сформуйте кілька звітів з інтервальною розбивкою за періодом.""При вивантаженні в електронний вигляд, у формі обробки, що відкривається для вивантаження,""присвойте звітам порядкові номери в полі ""Номер документа в періоді""'"), ,
СтатусСообщения.Важное);
мСлужебныеДанные = Неопределено;
мЭкспорт = Ложь;
КонецЕсли;
Крутой
Из: Киева и окрестностей
Спасибо сказали: 406 раз
Рейтинг: 0
Дуже дивно. Колись виправляли це самотужки. Потім, в якомусь релізі БП(вже досить давно) ситуацію було виправлено - до 6 знаків(з точним числом можу помилятися). Ваша ситауація: 1. Застарілий коментар. Дивіться довжину реквізитів безпосередньо в коді та формі обробки. 2. В обробці вашої конфи є зміни, тому під час оновлення її модуль було збережено.
Виправити ситуацію - швидше і простіше, ніж тему заводити
Дуже дивно. Колись виправляли це самотужки. Потім, в якомусь релізі БП(вже досить давно) ситуацію було виправлено - до 6 знаків(з точним числом можу помилятися). Ваша ситауація: 1. Застарілий коментар. Дивіться довжину реквізитів безпосередньо в коді та формі обробки. 2. В обробці вашої конфи є зміни, тому під час оновлення її модуль було збережено.
Виправити ситуацію - швидше і простіше, ніж тему заводити
Думаю, ви не зрозуміли поставлене питання. Я не питаю як зняти обмеження, я питаю, чому воно взагалі існує.
Наявність цього обмеження перервірялось на повністю типових конфігураціях, без жодних змін. Для прикладу я навів приклад коду для УПП, такі ж обмеження є в звітності для конфігурацій для 1С 7.7.
Крутой
Из: Киева и окрестностей
Спасибо сказали: 406 раз
Рейтинг: 0
Цитата(Sanyk @ 13.09.13, 15:49)
В мене існує декілька версій чому це існує (але яка з них вірна не знаю):
Насправді - версія одна. З деякого часу "Реєстр..." включений до складу регламентних звітів, які оновлюються щоквартально і розповсюджуються як зовнішні файли. З того часу всім байдуже, що там написано у внутрішніх звітах конфігурацій Доречі, зроблене Вами зветься не "тестував", а "читав код, не знаючи, чи він взагалі використовується".
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!