Запитання нарахунок ОЗ. Якщо введення поч.зал. створювався в 2010, але деякі засоби ввелися не вірно, як можна виправити таку ситуацію, адже програма 2010 рік закрила і я не можу його корегувати.
Я знову повертаюсь до даної теми (. Що могла змінити корегуваням - змінила, але один ОЗ (при введені поч.зал) бухгалтер не вказав в способі відображення витрат по амортизації податкове призначення, а документом корегуваня я змінити не можу, тому що податкове призначення потрібно вказати в довіднику (способі відображення витрат по амортизації), куди мене відповідно не пускає через закриття 2010 року. Порадьте будь-ласка як можна вийти з даної ситуації. Буду дуже вдячна.
Про1С-ник
Из: Kharkiv, UA
Спасибо сказали: 2539 раз
Рейтинг: 0
Меню "ОС" -> "Параметры амортизации" и там выбираете документ в соответствии с тем что нужно изменить. Разумеется задним числом уже ничего изменить нельзя, поэтому меняйте с доступной даты - другого вариант нет.
Личные бесплатные консультации не даю, для этого есть форум!
Да, я так пробувала, але є одне но, коли я роблю зміну податкового призначення ОЗ, потрібно вказати старе под.приз., а його немає(вказати не можу строка не активна) і мені недає провести документ.
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!