Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 5, свеженьких 1
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Оборотно сальдова відомість і видалення дублів , Видалення дублів номенклатури (близько 3200 позицій)          
bandrah Подменю пользователя
сообщение 10.02.21, 21:58
Сообщение #1

Общительный
**
Группа: Пользователи
Сообщений: 24
Из: Україна
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

Після видалення дублів номенклатури (близько 3200 позицій) при спробі сформувати ОСВ видає помилку
Звіт не сформовано! {(14, 2)}: помилка обробки представлення "регистрбухгалтерии хозрасчетный остаткийобороты << >> регистрбухгалтерии хозрасчетныйостаткииобороты використання підсумків вимкнено"
Спробував базу протестувати нова помилка - недостатньо пам'яті
Можливо хтось з таким зустрічався і підкаже куди копати?

logist Подменю пользователя
сообщение 10.02.21, 22:27
Сообщение #2

Про1С-ник
Иконка группы
Квалифицированный бухгалтерГений телепатии и социального моделированияЗа заслуги на форуме в 2010 годуМодератору Про1С (за заслуги в 2011 году)
Группа: Местный
Сообщений: 9564
Из: Kharkiv, UA
Спасибо сказали: 2524 раз
Рейтинг: 1586.1

Видалення номенклатури тут скоріш ні до чого, звіт типовий чи щось там змінювали?

Сообщение отредактировал logist - 10.02.21, 22:27


Signature
Личные бесплатные консультации не даю, для этого есть форум!

bandrah Подменю пользователя
сообщение 10.02.21, 22:37
Сообщение #3

Общительный
**
Группа: Пользователи
Сообщений: 24
Из: Україна
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

logist @ Сегодня, 22:27 * ,
звіт типовий, зв'язано саме з цим, тому що після цих дій почалися проблеми, уточнення платформа стабільна 8.3.16.1148, Бухгалтерія для України, редакція 2.0. (2.0.15.1) оновлення не останє але на звіт не впливає це

logist Подменю пользователя
сообщение 10.02.21, 22:46
Сообщение #4

Про1С-ник
Иконка группы
Квалифицированный бухгалтерГений телепатии и социального моделированияЗа заслуги на форуме в 2010 годуМодератору Про1С (за заслуги в 2011 году)
Группа: Местный
Сообщений: 9564
Из: Kharkiv, UA
Спасибо сказали: 2524 раз
Рейтинг: 1586.1

Помилка пов'язана саме з регістром: або щось з текстом запиту, його параметрами, або з параметрами які передаються з форми у запит.
Перевірте користувацькі налаштування, може там видалена номенклатура у відборі, хоча до такого схиляюсь найменш.

апд: ви часом не вимикали підсумки для регістру бухгалтерії, наприклад на час видалення номенклатури?

Сообщение отредактировал logist - 10.02.21, 22:49


Signature
Личные бесплатные консультации не даю, для этого есть форум!

bandrah Подменю пользователя
сообщение 10.02.21, 22:58
Сообщение #5

Общительный
**
Группа: Пользователи
Сообщений: 24
Из: Україна
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

logist @ Сегодня, 22:46 * ,
очистив налаштування користувача, та кеш програми, без змін,
та ні не вимикав підсуммки, хоча чесно кажучи не знаю де саме вони вимикаються, тому мінімальний відсоток такого можливий

logist Подменю пользователя
сообщение 10.02.21, 23:07
Сообщение #6

Про1С-ник
Иконка группы
Квалифицированный бухгалтерГений телепатии и социального моделированияЗа заслуги на форуме в 2010 годуМодератору Про1С (за заслуги в 2011 году)
Группа: Местный
Сообщений: 9564
Из: Kharkiv, UA
Спасибо сказали: 2524 раз
Рейтинг: 1586.1

Цитата(bandrah @ 10.02.21, 22:58) *
чесно кажучи не знаю де саме вони вимикаються

Всі функцій - Стандартні - Управління підсумками - Повні можливості. Там типу "Журнал проводок регистр бухгалтерії" - підсумки, поточні підсумки та поділ підсумків повинні бути ввімкнені. Період підсумків повинен бути +/- актуальним. Якщо все так - спробуйте там же виконати Перерахунок підсумків


Signature
Личные бесплатные консультации не даю, для этого есть форум!

Спасибо сказали: bandrah,

bandrah Подменю пользователя
сообщение 10.02.21, 23:22
Сообщение #7

Общительный
**
Группа: Пользователи
Сообщений: 24
Из: Україна
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

logist @ Сегодня, 23:07 * ,
дякую за підказки, перевірив та встановив і запустив перерахунок підсумків, це об'ємно по часу, тому після завершення відпишу результат

bandrah Подменю пользователя
сообщение 11.02.21, 8:23
Сообщение #8

Общительный
**
Группа: Пользователи
Сообщений: 24
Из: Україна
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

logist @ Вчера, 23:07 * ,
дякую, все получилось,
на мій погляд так сталося через об'ємність дій із базою, тому цей стандарт злетів,
питання закрите

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 27.07.21, 20:28
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!