Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 2
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Нормативна база: Листи: Листи ДФСУ: Щодо справляння рентної плати за спеціальне використання води у 2018 році (лист ДФС від 18.10.2017 р. № 2264/6/99-99-12-02-03-15/ІПК)          
Володя Гройсман Подменю пользователя
сообщение 23.10.17, 8:50
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 20863
Спасибо сказали: 27 раз
Рейтинг: 0

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ІНДИВІДУАЛЬНА ПОДАТКОВА КОНСУЛЬТАЦІЯ

від 18.10.2017 р. № 2264/6/99-99-12-02-03-15/ІПК

Державна фіскальна служба України на запит Управління щодо справляння рентної плати за спеціальне використання води у 2018 році (далі - Рентна плата), керуючись ст. 52 Податкового кодексу України (далі - Кодекс), повідомляє.

Управління поінформувало, що не тільки приймає участь у реалізації державної політики у сфері розвитку водного господарства, але й здійснює керування відокремленими структурними підрозділами районних (міжрайонних) управлінь водного господарства (далі - Структурні підрозділи), які провадять господарську діяльність з надання послуг із постачання води, у тому числі й для поливу сільськогосподарських культур з таких штучних водних об’єктів, як Каховський магістральний та Північно-Кримський канали (далі - Штучні водні об’єкти).

Управління зацікавлене у з’ясуванні приналежності у 2018 році його структурних підрозділів до платників Рентної плати.

Управління провадить діяльність із формування Штучних водних об’єктів, у тому числі й за рахунок водних ресурсів р. Дніпро. Водночас, Структурні підрозділи здійснюють 2 (два) функціонально відмінні види діяльності:

формування доступу первинних водокористувачів, як фізичних, так і юридичних осіб до Штучних водних об’єктів, шляхом будівництва та використання приналежних таким водокористувачам водозаборів;

будівництво та використання приналежних Структурним підрозділам водозаборів із Штучних водних об’єктів для забезпечення потреб вторинних водокористувачів, як фізичних, так і юридичних осіб, у тому числі шляхом постачання обсягів води із Штучних водних об’єктів зрошувальними системами.

З огляду на викладене, на Структурні підрозділи покладається обов’язок із обчислення та справляння Рентної плати за обсяги води, які постачені такими Структурними підрозділами із використанням власних водозабірних споруд для забезпечення потреб вторинних водокористувачів, як фізичних так і юридичних осіб, у тому числі шляхом постачання обсягів води із Штучних водних об’єктів зрошувальними системами.

Індивідуальна податкова консультація має індивідуальний характер і може використовуватися виключно платником податків, якому надано таку консультацію (п. 52.2 ст. 52 Кодексу).



По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 26.04.24, 22:34
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!