Інформація по темі "" | Публікації по тегу
14.11.17
4493 0
Друкувати
Обране

НАЗК співпрацюватиме зі спеціалізованими виданнями “Держслужбовець” та “Місцеве самоврядування”

Національне агентство з питань запобігання корупції уклало меморандуми про співпрацю з інформаційно-аналітичними виданнями “Держслужбовець” та “Місцеве самоврядування”. 13 Листопада 2017

Національне агентство з питань запобігання корупції уклало меморандуми про співпрацю з інформаційно-аналітичними виданнями “Держслужбовець” та “Місцеве самоврядування”.  Документи підписали Голова Національного агентства  Наталія Корчак та головні редактори видань - Яна Брусенцова (“Місцеве самоврядування”)  та Андрій Мацокін ("Держслужбовець").

За словами Голови Національного агентства Наталії Корчак така співпраця має заповнити інформаційний вакуум у тлумаченні новел антикорупційного законодавства та їх практичного застосування фахівцями державної служби та посадовими особами органів місцевого самоврядування.

Відповідно до документів, сторони домовились про основні напрями співпраці, серед яких, спільна робота над публікаціями аналітичних статей, залучення працівників Національного агентства в якості  експертів та спікерів у публічних заходах з профільних тематик.

НАЗК

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі