Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 2, свеженьких 1
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Заява Мінсоцполітики щодо ситуації із призупинення виплат Фондом соціального страхування України          
Лёша Гончарук Подменю пользователя
сообщение 20.11.19, 20:50
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 3216
Спасибо сказали: 3 раз
Рейтинг: 0

Міністерство соціальної політики України [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки], що сьогодні в медіа поширили інформацію про нібито призупинення фінансування виплат лікарняних, у зв’язку з вагітністю та пологами і т.д Фондом соціального страхування України. (від.редакції: Зверніть увагу! Про це повідомив безпосередньо Фонд соцстраху [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]).

Мінсоцполітики повідомляє, що це не відповідає дійсності. Станом на сьогодні залишки на рахунку Фонду становлять 429.4 млн грн, що є достатнім для проведення НЕОБХІДНИХ виплат у поточному місяці. Більше того, надходження до Фонду формуються щодня із сплати єдиного соціального внеску роботодавцями.

Проте, “новий” керівник Фонду Євген Баженков, якого минулого тижня Печерський суд Києва поновив на посаді, і був зареєстрований державним реєстратором навіть без повного тексту судового рішення в той самий день, призупинив виплати.

Міністерство соціальної політики вважає цю ситуацію НЕПРИЙНЯТНОЮ.

18 листопада Міністерство соціальної політики уже звернулося до Міністерства юстиції із проханням скасувати дії державного реєстратора щодо запису в ЄДРПОУ Баженкова Є.В. як директора виконавчої дирекції Фонду.

Міністерство соціальної політики розраховує на об’єктивне та справедливе рішення відповідних органів, які повинні встановити правомірність поновлення Євгена Баженкова.

Мінсоцполітики докладе усіх зусиль для якомога швидшого вирішення ситуації та ГАРАНТУЄ поновлення виплат. Для цього урядом було затверджено склад урядової сторони правління Фонду, щоб перевести роботу Фонду в правове поле і уникнути подібних маніпуляцій.

Детальніше про цю ситуацію Мінсоцполітики повідомить у четвер, 21 листопада, на брифінгу для ЗМІ. Захід відбудеться у Міністерстві соціальної політики України, за адресою: вул. Еспланадна 8/10. Акредитація ЗМІ за телефоном: 289-35-60, та на електронну адресу press@mlsp.gov.ua.

[необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]





По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 19.04.24, 15:41
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!