Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 2, свеженьких 1
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Стратегія розвитку архівної справи до 2025 року          
Деня Шмыгаль Подменю пользователя
сообщение 25.09.20, 23:50
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 8395
Спасибо сказали: 1 раз
Рейтинг: 0

Державна архівна служба України вперше презентувала проект Стратегії розвитку архівної справи на період до 2025 року, підготовлену з урахуванням Рекомендацій Комітету Міністрів Ради Європи державам-членам стосовно європейської політики доступу до архівів № R (2000) 13, Конвенції Ради Європи про доступ до офіційних документів, схваленої в Тромсе (Норвегія) 18 червня 2009 року та Принципів доступу до архівів, схвалених Міжнародною радою архівів 24 серпня 2012 року.

До участі у презентації, яка відбулася 16 вересня 2020 року на території комплексу споруд центральних державних архівних установ України, було запрошено всіх бажаючих ознайомитися із Стратегією та долучитися до обговорення.

За ініціативи Голови Державної архівної служби України Анатолія Хромова було створено робочу групу для розробки Стратегії із представників Укрдержархіву, центральних державних архівів та державних архівів областей, галузевих державних архівів та інституцій громадянського суспільства.

Відкриваючи презентацію Анатолій Хромов акцентував увагу учасників, що архіви мають стати людиноцентричними, а питання доступу до архівної ретроспективної інформації, архівних ресурсів – пріоритетним напрямком роботи архівних установ.

Презентація проєкту Стратегії, це перший крок у процесі обговорення принципових пропозицій, коментарів, зауважень усіх зацікавлених у реформуванні архівної галузі сторін, які буде враховано при підготовці дорожньої карти, якою Державна архівна служба України та архівні установи керуватимуться у найближчі роки для досягнення визначених цілей у рамках власної Місії, Візії та Цінностей.

Пропонована Стратегія є рамковим документом, який визначає цілісну систему стратегічних та операційних цілей, на виконання яких спрямовуватиметься реалізація державної політики у сфері архівної справи у найближчі п’ять років.

Стратегія складається з чотирьох векторів руху: забезпечення архівами рівного доступу до інформації, знань і послуг, розвиток інституційної спроможності архівів, оновлення нормативно-правової бази архівної сфери, формування та розвиток комунікативної політики.

Першочерговими цілями Стратегія визначає реформування системи управління архівною справою, розроблення нового архівного закону, підвищення якості та доступності архівних послуг, активізацію оцифрування архівних документів, формування у суспільстві позитивного іміджу архівних установ.

Більш детально про конкретні розділи Стратегії та шляхи її реалізації інформували присутніх Тетяна Ємельянова – перший заступник Голови Державної архівної служби України, Лариса Левченко – заступник Голови Державної архівної служби України, Юрій Ковтанюк – директор Центрального державного електронного архіву України.

Наступним кроком Укрдержархіву визначено підготовку та організацію широкого громадського обговорення Стратегії, її зміст опубліковано на офіційному вебпорталі Державної архівної служби України з метою проведення електронних консультацій з громадськістю, зазначене питання буде винесено на обговорення громадською та науково-експертною радами при Укрдержархіві.

З проєктом Стратегії ви можете ознайомитися [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Презентація Стратегії доступна [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Відео з презентації проєкту [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки] ви можете переглянути за посиланням.





По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 19.04.24, 7:37
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!