Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Розроблено Порядок штрафування за порушення вимог валютного законодавства          
Володя Гройсман Подменю пользователя
сообщение 21.07.19, 23:50
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 20863
Спасибо сказали: 27 раз
Рейтинг: 0

ДФС оприлюднила Проект постанови КМУ «Про затвердження Порядку застосування контролюючими органами заходів впливу у вигляді штрафних санкцій до юридичних осіб (крім уповноважених установ) за порушення вимог валютного законодавства».

Проект постанови розроблено відповідно до абзаців першого та третього частини першої статті 15 Закону України від 21 червня 2018 року № 2473-VІІ «Про валюту і валютні операції» з метою визначення порядку щодо застосування контролюючими органами заходів впливу у вигляді штрафних санкцій до юридичних осіб (крім уповноважених установ) за порушення вимог валютного законодавства.

Проектом постанови передбачено, що контролюючі органи мають право застосовувати до юридичних осіб (крім уповноважених установ) захід впливу у вигляді штрафних санкцій за кожний вид порушення вимог валютного законодавства, а саме за порушення вимог:

  • статті 5 Закону з питань порядку проведення розрахунків за валютними операціями на території України;
  • статті 6 Закону з питань порядку торгівлі валютними цінностями;
  • статті 7 Закону з питань порядку проведення транскордонного переказу валютних цінностей;
  • статті 8 Закону з питань порядку транскордонного переміщення валютних цінностей;
  • статті 12 Закону з питань порядку здійснення валютних операцій в умовах запроваджених заходів захисту (крім порушення встановлених граничних строків розрахунків за операціями з експорту та імпорту товарів).
Контролюючі органи за допущення зазначених порушень застосовують до юридичних осіб (крім уповноважених установ) штрафні санкції у розмірі 25 % суми операції, проведеної з порушенням валютного законодавства, перерахованої у валюту України за офіційним курсом НБУ на день здійснення такої операції, за кожен випадок порушення.

Ті самі дії, вчинені юридичною особою (крім уповноважених установ), до якої протягом року було застосовано штраф за таке порушення, тягнуть за собою накладання штрафу (штрафної санкції) у розмірі 50 % суми операції, проведеної з порушенням валютного законодавства.

Штрафні санкції не застосовуються контролюючими органами, якщо сума операції, проведеної з порушенням валютного законодавства, перерахованої у валюту України за офіційним курсом Національного банку України на день здійснення такої операції, є меншою ніж розмір, що установлений для фінансових операцій, що підлягають обов’язковому фінансовому моніторингу згідно із законодавством у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення, та якщо проведення таких операцій не спричинило зменшення об’єкта оподаткування у періоді, в якому допущено порушення статей 5–8, 12 Закону.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення зауваження та пропозиції стосовно змісту проекту постанови надавати у письмовій та електронній формі до 18 серпня 2019 року за наступною адресою:

Державна фіскальна служба України: 04053, м. Київ-53, Львівська площа, 8, e-mail: ibochko@sfs.gov.ua.

Також пропозиції та зауваження до проекту постанови можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд . 9/11, e-mai: inform@dkrp.gov.ua.

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]
  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]
  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]
  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]


По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 28.03.24, 17:35
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!