Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 1
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Обробка для МІНІ-ФП54.01 (Бухгалтерия для Украины 1.2.) , помилка при виклику команди get_report          
Cordelia Подменю пользователя
сообщение 12.10.21, 9:07
Сообщение #1

Молчаливый
*
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

Доброго дня!
Згідно документації та стандартної обробки для 1С вдалось реалізувати роботу КА МІНІ-ФП54.01 по стандартним командам. Але є задача виводити на форму обробки дані по руху грошових коштів.
В КА Мария є команда GetCashInfoXML(), за допомогою якої раніше виводили необхідні дані:

НачОстаток     = "rest";
СлужВнесение = "income";
СлужИзъятие   = "outcome";
Получено        = "sales";
Выдано           = "return";
КонОстаток     = "total";


В МІНІ-ФП подібної команди не знайшли. Можливо хтось зможе підказати як краще реалізувати даний функціонал?

Вичитали в документації про команду get_report, за допомогою якої можна зберегти в BIN-файл звіт. Викликаємо її ПриОткрытии() форми.

Приклад коду:
КассовыйАппаратОбъект.T400me("get_report;0;"); // має зберігати Х1 звіт.


Тут вилітає помилка (і не завжди її можна зловити):
"308,"Ошибки DLL-библиотеки №308 'касса не доступна '" і "Cash Register is busy and can not run a command".

Не розуміємо, чи це може бути проблеми з DLL-библиотекою чи ще з чим. Чи може хтось порадити/допомогти з цим питанням?

Сообщение отредактировал Vofka - 12.10.21, 9:50


Gazulo Подменю пользователя
сообщение 12.10.21, 13:41
Сообщение #2

Завсегдатай
****
Группа: Пользователи
Сообщений: 231
Спасибо сказали: 36 раз
Рейтинг: 36

Cordelia @ Сегодня, 10:07 * ,
Добрий день, спробуйте утилітою TstT400Server виконати команду...

Спасибо сказали: Cordelia,

volodya1122 Подменю пользователя
сообщение 12.10.21, 13:47
Сообщение #3

Оратор
Иконка группы
Группа: Местный
Сообщений: 314
Из: Тернопіль
Спасибо сказали: 118 раз
Рейтинг: 120.4

Cordelia @ Сегодня, 10:07 * ,

Я працюю з MINI-T400, але драйвер використовується той самий що і для фіскального реєстратора. Зараз якраз була Кампанія по перепрошивках Касових апаратів і реєстраторів під нові вимоги законодавства для друку штрихкодів акцизних марок.
Тому насамперед питаненя:
1. Ви перепрошивали свій реєстратор? і помилка виникла після перепрошивки?
2. Попередній драйвер видалили?
3. після цього новий драйвер зареєстрували (від імені адміністратора) (І згідно інструкціі повинен ще лежати в папці C:\olesrv)

Спасибо сказали: Cordelia,

Gazulo Подменю пользователя
сообщение 12.10.21, 14:41
Сообщение #4

Завсегдатай
****
Группа: Пользователи
Сообщений: 231
Спасибо сказали: 36 раз
Рейтинг: 36

volodya1122 @ Сегодня, 14:47 * ,
Я так розумію, що все працює, відбувається друк і т.д., тобто всі вказані вами дії вже зроблені, проблема при виконанні конкретної команди.

Цитата(Cordelia @ 12.10.21, 10:07) *
Викликаємо її ПриОткрытии() форми

Може спочатку треба відкрити порт......

volodya1122 Подменю пользователя
сообщение 12.10.21, 14:42
Сообщение #5

Оратор
Иконка группы
Группа: Местный
Сообщений: 314
Из: Тернопіль
Спасибо сказали: 118 раз
Рейтинг: 120.4

Gazulo, Це не до мене.

Cordelia Подменю пользователя
сообщение 12.10.21, 18:02
Сообщение #6

Молчаливый
*
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

Все працює, друкує всі необхідні чеки і звіти, але саме ця команда не виконується.

Так, спочатку відкриваю порт:

Функция Инит() Экспорт
    
    НомерПорта = ПолучитьКомПортКА();
    
    КассовыйАппаратОбъект = Новый COMОбъект("ecrmini.t400");
    
    КассовыйАппаратОбъект.T400me("open_port;"+НомерПорта+";115200");
    КодОшибки=КассовыйАппаратОбъект.get_last_error;
    
    Если  КодОшибки = 0 Тогда
        
        КассовыйАппаратОбъект.T400me("open_port;"+НомерПорта+";115200");
        КассовыйАппаратОбъект.T400me("cashier_registration;1;0;");
        КассовыйАппаратОбъект.T400me("set_error_log;0");
        
    Иначе
        Сообщить(" Ошибка открытия порта= "+КодОшибки+", "+КассовыйАппаратОбъект.get_error_info);
    КонецЕсли;
    
    Возврат КассовыйАппаратОбъект;
    
КонецФункции



volodya1122 @ Сегодня, 14:47 * ,

1. Ви перепрошивали свій реєстратор? і помилка виникла після перепрошивки?
- Сказали, що підакцизний товар не продають, тому не перепрошивали КА.
2. Попередній драйвер видалили?
- якщо не перепрошивали, значить це також не робили.
3. Після цього новий драйвер зареєстрували (від імені адміністратора) (І згідно інструкціі повинен ще лежати в папці C:\olesrv)
- зможу уточнити завтра, хтось із спеціалістів підключався і налаштовував КА (можу зателефонувати і запитати це).

Ситуація така, що поки що працюють в старій програмі, але будуть найближчим часом переходити на 1С. А в 1С була обробка під Марію, тому потрібно зараз переробити під МІНІ, але зі збереженням функціоналу.

Цитата(Gazulo @ 12.10.21, 14:41) *
спробуйте утилітою TstT400Server виконати команду...

Дякую, спробую. Ще через утиліту не пробувала викликати команди.

Sharzem Подменю пользователя
сообщение 13.10.21, 15:55
Сообщение #7

Оратор
Иконка группы
Группа: Местный
Сообщений: 277
Спасибо сказали: 86 раз
Рейтинг: 85.6

Цитата(Cordelia @ 12.10.21, 10:07) *
Cash Register is busy and can not run a command

Що тут не зрозуміло ?

get_report 44000000.gif
такого немає....
Є execute_report....


Signature
То, что для одного человека константа, для другого - переменная. (Алан.Дж.Перлис)

Cordelia Подменю пользователя
сообщение 18.10.21, 12:15
Сообщение #8

Молчаливый
*
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

Цитата(Sharzem @ 13.10.21, 16:55) *
Що тут не зрозуміло ?

get_report 44000000.gif
такого немає....
Є execute_report....


в документації є, і потрібно зберегти файл, а не друкувати звіт

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 23.10.21, 19:59
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!