Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 2, свеженьких 1
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Національний банк почав приймати звітність від небанківських фінансових установ          
Деня Шмыгаль Подменю пользователя
сообщение 08.07.20, 23:50
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 8395
Спасибо сказали: 1 раз
Рейтинг: 0

[необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки] (далі – вебпортал) відкрито для подання звітності небанківськими фінансовими установами.

Тестовий період подання звітності завершено

Вебпортал уже працює в робочому режимі. Доступи користувачів до вебпорталу, які раніше зареєструвалися для тестового подання звітності, діють та використовуються для подання звітності до Національного банку України.

Станом на 6 червня 2020 року на вебпорталі НБУ зареєстровано більше 1500 небанківських фінансових установ, які протягом березня-червня поточного року брали участь у тестуванні звітності. Всім іншим установам, які ще не зареєструвалися на вебпорталі, потрібно пройти процедуру реєстрації згідно з пунктом 5 Інструкції про подання звітності небанківськими фінансовими установами.

Строки подання звітності

Строки подання звітності за перше півріччя 2020 року не змінюються та відповідають чинним нормативно-правовим актам НКФП. Для зручності учасників ринку на вебпорталі Національного банку оприлюднено [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки] подання звітності.

Види звітності та особливості їхнього подання

Вимоги Національного банку України щодо формування звітних файлів, які подаються через вебпортал, розміщено в [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки].

Національний банк також підготував та оприлюднив [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки] щодо подання звітності для небанківських фінансових установ.

Заходи впливу за несвоєчасне подання звітності

Національний банк із розумінням ставитиметься до випадків затримання подання звітності, кожен із яких розглядатиметься окремо з урахуванням обставин та обґрунтованих причин затримання.

Питання щодо подання звітності

Національний банк, розвиваючи діалог із стейкхолдерами, проводить регулярні зустрічі з небанківськими фінансовими установами та профільними асоціаціями в режимі онлайн. На цих зустрічах усі охочі можуть поставити запитання щодо звітності, а також обговорити технічні особливості її формування та подання. Ініціативу щодо проведення таких зустрічей можуть подавати профільні асоціації небанківських фінансових установ. У такому разі запрошуються усі члени асоціації чи об’єднання.

Найближчим часом на вебсайті НБУ будуть оприлюднені так звані «Питання-відповіді» на найпоширеніші запитання, які виникають під час подання звітності. Детальну інформацію щодо порядку взаємодії з регулятором загалом та щодо особливостей подання звітності зокрема викладено в [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Водночас кожна установа може отримати індивідуальну технічну підтримку та консультації зі спеціалістами Національного банку в телефонному режимі: (+380 44) 527-32-83, 527-32-65, 527-30-68, 527-32-44 або надіслати листа на електронну адресу: [email="portal@bank.gov.ua?Subject=portal.bank.gov.ua"]portal@bank.gov.ua[/email].



По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 19.04.24, 8:51
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!