Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 2, свеженьких 1
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Автоматичне заповнення ціни та підрахунок суми товару в видатковій накладній          
igorslo Подменю пользователя
сообщение 13.11.20, 14:19
Сообщение #1

Молчаливый
*
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

Завдання:

У видатковій накладній потрібно, щоб автоматично заповнювалась ціна із номенклатури та множилась на кількість і давала суму для кожного товару.

&НаКлиенте
Процедура КількістьПриИзменении(Элемент)
    Эл = Элементы.Товари.ТекущиеДанные;
      Эл.Сума = Эл.Ціна * Эл.Кількість;
КонецПроцедуры

&НаКлиенте
Процедура ЦінаПриИзменении(Элемент)
    Эл = Элементы.Товари.ТекущиеДанные;
      Эл.Сума = Эл.Ціна * Эл.Кількість;
КонецПроцедуры


Якщо використовувати цей код, тоді треба вказувати і ціну, і кількість вручну зате сума рахується.
Пробував і підставляти ціну використовуючи "ПутьКДанным", тоді при виборі товару мені автоматично підгружалася ціна, але тепер не множилась ціна на кількість, тому й суму потрібно вводити вручну.


1С:Предприятие 8.3, учебная версия (8.3.8.1933)

Сообщение отредактировал Vofka - 14.11.20, 20:02

Gazulo Подменю пользователя
сообщение 13.11.20, 14:26
Сообщение #2

Завсегдатай
****
Группа: Пользователи
Сообщений: 212
Спасибо сказали: 31 раз
Рейтинг: 31

igorslo @ Сегодня, 15:19 * ,
Ціна це реквізит номенклатури?, Тоді при виборі номенклатури треба встановлювати ціну викликати процедуру розрахунку суми.

igorslo Подменю пользователя
сообщение 13.11.20, 14:47
Сообщение #3

Молчаливый
*
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

Gazulo @ Сегодня, 14:26 * ,
Ціна це реквізит Справочника номенклатури, а тут ціна як окремий об'єкт.

[необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Gazulo @ Сегодня, 14:26 * ,
Може надати ще якісь деталі для кращого розуміння?

Gazulo Подменю пользователя
сообщение 13.11.20, 14:58
Сообщение #4

Завсегдатай
****
Группа: Пользователи
Сообщений: 212
Спасибо сказали: 31 раз
Рейтинг: 31

igorslo @ Сегодня, 15:47 * ,
Тоді при виборі номенклатури треба встановлювати ціну в документі і викликати процедуру розрахунку суми

igorslo Подменю пользователя
сообщение 13.11.20, 15:06
Сообщение #5

Молчаливый
*
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

Gazulo @ Сегодня, 14:58 * ,
Як це реалізувати? Бо щось не дуже розумію.

Gazulo Подменю пользователя
сообщение 13.11.20, 15:27
Сообщение #6

Завсегдатай
****
Группа: Пользователи
Сообщений: 212
Спасибо сказали: 31 раз
Рейтинг: 31

igorslo @ Сегодня, 16:06 * ,

Приблизно так
&НаКлиенте
Процедура ТоварПриИзменении(Элемент)
  
   СтрокаТЧ = Элементы.Товари.ТекущиеДанные;
   ТоварПриИзмененииНаСервере(СтрокаТЧ.ПолучитьИдентификатор());

КонецПроцедуры

&НаСервере
Процедура ТоварПриИзмененииНаСервере(ИдентификаторСтрокиТЧ)
    
    СтрокаТЧ = Объект.Товари.НайтиПоИдентификатору(ИдентификаторСтрокиТЧ);    


    Запрос = Новый Запрос;
    Запрос.Текст =
        "ВЫБРАТЬ
        |    Номенклатура.Ціна
        |ИЗ
        |    Справочник.Номенклатура КАК Номенклатура
        |ГДЕ
        |    Номенклатура.Ссылка = &Ссылка";
    
    Запрос.УстановитьПараметр("Ссылка", СтрокаТЧ .Товар);
    
    РезультатЗапроса = Запрос.Выполнить();
    
    ВыборкаДетальныеЗаписи = РезультатЗапроса.Выбрать();
    
    Пока ВыборкаДетальныеЗаписи.Следующий() Цикл
        СтрокаТЧ.Ціна = ВыборкаДетальныеЗаписи.Цена;
                 СтрокаТЧ.Сума = СтрокаТЧ.Ціна * СтрокаТЧ.Кількість;
    КонецЦикла;

КонецПроцедуры

Спасибо сказали: igorslo,

igorslo Подменю пользователя
сообщение 13.11.20, 15:41
Сообщение #7

Молчаливый
*
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

Gazulo @ Сегодня, 15:27 * ,
Код вставив, там треба ще щось дописати? (Наприклад, там де "Ссылка")

Не працює; ціну не підтягує і суму тим більше не рахує, зразу пропускає рядок.

Gazulo Подменю пользователя
сообщение 13.11.20, 16:52
Сообщение #8

Завсегдатай
****
Группа: Пользователи
Сообщений: 212
Спасибо сказали: 31 раз
Рейтинг: 31

igorslo @ Сегодня, 16:41 * ,
я ж конфігурації вашої не маю, то треба вже самому дивитись я написав приблизний код як має бути.
Хіба підключусь гляну.

Спасибо сказали: igorslo,

igorslo Подменю пользователя
сообщение 13.11.20, 19:25
Сообщение #9

Молчаливый
*
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

Gazulo @ Сегодня, 16:52 * ,
Можу надіслати, тільки куди?
Або куди підключити?

Gazulo Подменю пользователя
сообщение 16.11.20, 9:28
Сообщение #10

Завсегдатай
****
Группа: Пользователи
Сообщений: 212
Спасибо сказали: 31 раз
Рейтинг: 31

igorslo @ 13.11.20, 20:25 * ,
nazar_budivskiy@ukr.net

Спасибо сказали: igorslo,

igorslo Подменю пользователя
сообщение 16.11.20, 12:35
Сообщение #11

Молчаливый
*
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Спасибо сказали: 0 раз
Рейтинг: 0

Gazulo @ Сегодня, 9:28 * ,
Вельми вдячний, усе працює

Сообщение отредактировал Vofka - 16.11.20, 12:56

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
2 чел. читают эту тему (гостей: 2, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 24.11.20, 11:17
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!