Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Податкова накладна, друк свідотцтва про реєстрацію
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Программисту > Программирование в 1С Предприятие 7.7
Aleg
Доброго дня, зіткнувся з такою проблемою: Потрібно було добавити ще одне місце на друк цифр номера свідоцтва про реєстрацію платника податку, так як є й 9 значні номера, ну нібито нічого складного, все нормально при друку 9 - ти значного номера, а от 8 - ми проблемка. Потрібно зробити так, щоб при друку 8 - ми значного номера пустої клітинки небуло. Мені здається, що нічого важкого там немає, але як зробити не знаю((. Дякую ВАМ!

i 

Картинки вставленные не по правилам, будут удаляться в следующий раз.

vadim007
Смотрите Атрибуты и методы объекта "Область таблицы". Там есть Рамки, ими можно управлять по желанию.
Aleg
Цитата(Aleg @ 08.06.12, 9:35) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки

За малюнки вибачаюся, наступного разу буду уважніший.

Люди!!! Ну що, ніхто допомогти не може? На роботі доїдають, сьогодні потрібно зробити. Знаходиться: ''Конфигуратор - Открыть конфигурацию - Документ - Расход_П''. Можливо у Вас стоїть формула в графі. Стоїть в Таблиці ''Сред(КонтрагентНомСвид,9,1)'', потрібно щоб останю клітинку не друкувало коли 8 - значний номер. Може у когось є готова формула чи щось подібне?

Цитата(vadim007 @ 08.06.12, 10:53) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Смотрите Атрибуты и методы объекта "Область таблицы". Там есть Рамки, ими можно управлять по желанию.

Зараз спробую! І на тому дякую!
volodya1122
А що зе ноу-хау у Вас на роботі. Ніхто такого не робить. Всі реквізити повинні бути вірівняні по правому краю (так як це зроблено для номеру свідоцтва Вашого підприємства. Зробіть так само і для свідоцтва покупця). Зліва клітинки можуть бути пустими.
Aleg
Цитата(volodya1122 @ 11.06.12, 17:39) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
А що зе ноу-хау у Вас на роботі. Ніхто такого не робить. Всі реквізити повинні бути вірівняні по правому краю (так як це зроблено для номеру свідоцтва Вашого підприємства. Зробіть так само і для свідоцтва покупця). Зліва клітинки можуть бути пустими.

Та це не ноу - хау smile.gif , просто в кожній клітинці (там де має бути номер) стоїть вираз ''Сред(КонтрагентНомСвид,1,1)'', який відповідно відповідає за друк першої цифри номера свідоцтва, далі Сред(КонтрагентНомСвид,2,1) - за другу цифру і так до 8 - ї. Створивши Сред(КонтрагентНомСвид,9,1) я й зіткнувся з такою проблемою, 8 - значний друкує відповідно до виразів, а так як 9 цифри в даному номері немає, от воно і залишає просто пусту клітинку якої взагалі не треба. А без вирзу Сред(КонтрагентНомСвид,9,1) останньої 9 - тої цифри номера свідоцтва воно не друкує, тільки 8
MATEVI
А что это у Вас за конфигурация и что за форма налоговой? У всех вообще 10 клеточек в налоговой.
Ищите приблизительно в коде
    КонтрагентНомСвид = Прав("         " + СокрЛП(Контрагент.НомерСвидетельства),10);

Поставьте 9 и скорее всего будет Вам счастье.
Aleg
Цитата(MATEVI @ 11.06.12, 18:33) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
А что это у Вас за конфигурация и что за форма налоговой? У всех вообще 10 клеточек в налоговой.
Ищите приблизительно в коде
    КонтрагентНомСвид = Прав("         " + СокрЛП(Контрагент.НомерСвидетельства),10);

Поставьте 9 и скорее всего будет Вам счастье.

КонтрагентНомСвид = Прав(" " + СокрЛП(Контрагент.НомерСвидетельства),10); Це в модулі шукати? Чи в таблиці? І 10 клітинок було, я видалив просто одну, але то не головне я вже поставив назад.

Буду вдячний якщо напишете що й куда вписати, в кодові в лапках нічого не потрібно? Просто за день голова вже не варить, і так купа проблем.Дякую Вам!
MATEVI
Как раз это и главное. Зачем удалили? Оно Вам надо было?

Укажите релиз и какая у Вас конфигурация. После этого будем дальше разбираться. Я не телепат и не вижу что и в какой конфигурации Вы натворили... smile.gif
Aleg
Цитата(MATEVI @ 11.06.12, 19:22) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Как раз это и главное. Зачем удалили? Оно Вам надо было?

Укажите релиз и какая у Вас конфигурация. После этого будем дальше разбираться. Я не телепат и не вижу что и в какой конфигурации Вы натворили... smile.gif

1С:Предприятие, версия 7.7. © 1996-1999, Фирма "1С". Конфигуратор/Открыть конфигурацию/Документы/Расход_П. Воно й до того так було все, просто не попадалися 9 - ти значні номера реєстрації. Мені просто прийшли і сказали, не друкує 9 цифру, я й пересунув в таблиці числа, щоб 9 цифра була останньою (Сред(КонтрагентНомСвид,9,1). І тепер коли друк.тільки 8 - ми значний номер, то там пуста клітинка як і на малюнку, чого пуста я розумію, але як зробити щоб 8 - ми значний починався з ліва на право, щоб спочатку були 2 - пустих клітинки, ну і далі весь номер не знаю.

ххх здесь была картинка размещенная не по правилам... ххх

! 

Правила п. 11, 13

MATEVI
Конфигурацию указали не правильно! Окройте правила. Настоятельно рекомендую п.8.

Еще раз повторюсь найдите в модуле формы как определяется КонтрагентНомСвид и поправьте строчку.
КонтрагентНомСвид = Прав(" " + СокрЛП(Контрагент.НомерСвидетельства),10);

Если конечно она у Вас там присутствует, если нет добавьте.

Или лучше всего будет обратится к специалисту...
Aleg
Цитата(MATEVI @ 11.06.12, 20:17) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Конфигурацию указали не правильно! Окройте правила. Настоятельно рекомендую п.8.
..

Конфигурация
''Торговля + Склад для Украины." (7.70.008)
Pepe
Там есть таблица на украинском и на русском, в вашей части они совпадают. Если вы правили украинскую - скопируйте из русской, или наоборот.
Aleg
З таблицею все нормально, радили ще:

В формулах ячеек макета разместите справа налево:
Сред(КонтрагентНомСвид,СтрДлина(КонтрагентНомСвид),1)
Сред(КонтрагентНомСвид,СтрДлина(КонтрагентНомСвид)-1,1)
...
Сред(КонтрагентНомСвид,СтрДлина(КонтрагентНомСвид)-8,1) - должно быть в крайней левой ячейке

Номер починається з останньої цифри. Можна прописати з права на ліво ''Сред(КонтрагентНомСвид,8,1)'' і все буде по старому, спереду дві пустих клітинки, а далі 8 - ми значний номер. Попадеться 9...останньої цифри не буде.Біда якась...

Pepe
У вас устаревшая конфигурация. Лучше обновите ее до последней версии - проблема отпадет сама собой. Можете "подсмотреть" реализацию в последних версиях и сделать так и у себя.
Aleg
Розібрався, надіюсь комусь допоможе:

Зліва на право (по порядку) Сред(Прав(" "+СокрЛП(КонтрагентНомСвид),10),1,1) наступна ячейка Сред(Прав(" "+СокрЛП(КонтрагентНомСвид),10),2,1) і тд. аж до Сред(Прав(" "+СокрЛП(КонтрагентНомСвид),10),10,1)

Тобто, щоб у Таблиці, в ячєйках де стоїть вираз Сред(КонтрагентНомСвид,1,1) змінюємо на Сред(Прав(" "+СокрЛП(КонтрагентНомСвид),10),1,1)

І так кожну. Дякую всім хто відгукнувся, а особливо Модераторам за їхнє терпіння!

! 

Правила, п. 13!

у лапках '' '' має бути 10 пробелів
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.