Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Акт звірки каси
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Управление Торговым Предприятием 8
Ev'gen
Всім привіт, скажіть, будь ласка, чи є в 1С такий функціонал як акт звірки каси, знаю ще є акт звірки взаєморахунків з контрагентом, а це цікавить саме каси, тобто наприклад зведена каса на нинішній час, і підкрипити це якимось документом в 1с
Vofka
Думаю не лишнім буде вказати яка саме у вас конфігурація.
Ev'gen
Цитата(Vofka @ 03.07.25, 13:22) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Думаю не лишнім буде вказати яка саме у вас конфігурація.

1С:Предприятие 8.3 (8.3.20.1590) "Управление торговым предприятием для Украины", редакция 1.2
andreydv87
Цитата(Ev'gen @ 03.07.25, 11:32) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Всім привіт, скажіть, будь ласка, чи є в 1С такий функціонал як акт звірки каси, знаю ще є акт звірки взаєморахунків з контрагентом, а це цікавить саме каси, тобто наприклад зведена каса на нинішній час, і підкрипити це якимось документом в 1с

Не зовсім зрозуміло що саме Ви маєте на увазі під актом звірки каси. Якої каси (Каса ККМ чи Каса підприємства)?
Якщо каса ККМ то чим не влаштовує X-звіт?
Якщо каса підприемства то взалежності від конфігурації. Повинно бути щось схоже на рух коштів в касі (касі ККМ) або аналіз коштів.
Ev'gen
andreydv87 @ Сегодня, 16:33 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
Документы - денежные средства - кассы --- ось цієї каси маю на увазі
Moloko
Звіти - грошові кошти - відомість грошових коштів. Краще не буває
Ev'gen
Moloko @ Вчера, 17:19 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
дякую, а чи можна якось в цьому розділі сформувати документ, щось на подобі акта звірки, щоб наприклад через місяць знати, що по цю дату все було звірено і сходилося?
Moloko
Цитата(Ev'gen @ 04.07.25, 7:31) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Moloko @ Вчера, 17:19 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
дякую, а чи можна якось в цьому розділі сформувати документ, щось на подобі акта звірки, щоб наприклад через місяць знати, що по цю дату все було звірено і сходилося?

Подивіться ще поруч Касову книгу, бухгалтери люблять з нею працювати. Такого документу, про який ви мрієте, не існує, треба сідати і писати його в конфігураторі
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.