Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Банківські виписки, заповнення даних в 1С 7.7.
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Программисту > Программирование в 1С Предприятие 7.7
Natalie8787

Добрий день.

Може хтось знає як усунути проблему, яку я нижче опишу.

Я не можу провести в 1С 7.7.дані з виписки по зарплаті одного працівника. Дані по зарплаті по цій самій людині за липень проведено, а за першу половину серпня не проведено. По останнім працівникам все проводиться.

Якщо хтось знає, як це вирішити, напишуть будь-ласка.

Дякую
denis84
Natalie8787 @ Сегодня, 15:01 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
Добрий день! мало інформації - 1с якісь повідомлення видає? Щось не заповнено по цьому рядку як варіант
Natalie8787
denis84 @ Сегодня, 16:19 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,

Все заповнено, і номер рахунку-661, і вид витрат-витрати на оплату праці, прізвище працівника, сума та опис платежу. Раніше завжди проводилось. Я думала може номер виписки дублюється, але ні. Номер не дублюється. Думала може зробити окремою випискою, але навіть так не проводиться (раніше всі банківські операції, які однією датою, вносила в одну виписку). Коли інформація про цього працівника була внесена разом з іншими записами-виписка не проводилась. тільки видалила запис з цим працівником-одразу провелось. Окремо теж не проводиться. Видає: документ не проведено. Всі інші записи проводяться і записи по іншим працівникам теж. Тільки на одному конкретному працівнику зависло.
Pepe
Цитата(Natalie8787 @ 05.09.24, 17:25) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Коли інформація про цього працівника була внесена разом з іншими записами-виписка не проводилась. тільки видалила запис з цим працівником-одразу провелось.

Вам правильно підсказав
Цитата(denis84 @ 05.09.24, 16:19) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Щось не заповнено по цьому рядку як варіант
. Однозначної відповіді не чекайте. Ваші дані індивідуальні, поки не побачиш, не зрозумієш.
denis84
Natalie8787 @ Вчера, 17:25 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
треба бачите, ваш документ в 1с, конфа яка бухг.облік чи торговля+склад, ПУБ
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.