Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Як вірно оформити відпустку по догляду за дитини
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Управление Торговым Предприятием 8
Юля
Доброго дня! Підкажіть, як вірно оформити відпустку по догляду за дитини до з-х років! І взалі чи є така можливість в УТП? На дисках ИТС нічого конкретного немає!

i 

Ознайомтесь з п. 2. 4 правил.

logist
ДЕКРЕТ російською або українською однаково.
Документ называется Невыходы и одноразовые выплаты, как-то так.
Юля
Тепер поясніть, будь-ласка таке, цим документом на скільки я зрозуміла тільки нараховується відпустка, а як тоді її виплатити? Просто на основі нього немає нічого крім повернення працівника на роботу. Також я знайшла документ нарахування відпустки працівникам організації, але знову ж таки , як виплатити?
logist
Данные этих документов подтянутся в Начисление зарплаты, и уже на его основании можно делать выплаты.
Домовик
Юля, спасибо. По вашим темам можно УТП учить
smile.gif.
Юля
Дякую! За допомогу!
Юля
В роботі в мене виникло таке запитання, коли я роблю нар. відпустки праців. організ. - потім зарплата до виплати організації і саму виплату, а як зробити, щоб в мене був Кт661?
logist
Проведите документ НачислениеЗарплаты,и будет вам кредит.
Юля
Всі дані вносити вручну в док. нарахув.зарп.?
logist
Ну они кагбэ должны автоматически туда попасть, если нажать кнопку Заполнить
Юля
Цитата(logist @ 23.02.12, 17:30) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Ну они кагбэ должны автоматически туда попасть, если нажать кнопку Заполнить

Да попали я вибачаюсь це моя неуважність. А де вказати рахунки, щоб по нарахуваню отпуску були проводки ДТ661-Кт814 в мене чомусь кидає взагалі ДТ92-Кт651.

Навпаки Дт814-Кт661
logist
В настройках бухучета организации включите использование 8-го класса счетов
Юля
Цитата(logist @ 24.02.12, 0:17) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
В настройках бухучета организации включите использование 8-го класса счетов

В мене включений 8 і 9 класси. Я знайшла проблему і в мене працює! Дякую за дпомогу ви мені допомогли!
Vofka
Цитата(Юля @ 24.02.12, 12:03) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Я знайшла проблему

И?
Юля
Цитата(Vofka @ 24.02.12, 12:20) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
И?

1) Потрібно в довіднику "Спосіб відображення зарплати а рег.обліку" додбавити Відпустку (Дт92-Кт661, субконто2-вказала відпустка (якщо немає - добавити), яка знаходиться в адміністративних затратах з парамитрами: рах. 8 класу 814, стат.деклар - 06.2.10, характер затрат - адміністративні, ).
2) Нарах. відпуст. прац.організ. вибираємо чергова відпустка, а її параметрах вказуємо на закладці додатково - спосіб відображення в бух.обл. - відпустка, яку ми створили.
3) Нараховуємо зарплату.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.