Після видалення дублів номенклатури (близько 3200 позицій) при спробі сформувати ОСВ видає помилку
Звіт не сформовано! {(14, 2)}: помилка обробки представлення "регистрбухгалтерии хозрасчетный остаткийобороты << >> регистрбухгалтерии хозрасчетныйостаткииобороты використання підсумків вимкнено"
Спробував базу протестувати нова помилка - недостатньо пам'яті
Можливо хтось з таким зустрічався і підкаже куди копати?
Видалення номенклатури тут скоріш ні до чого, звіт типовий чи щось там змінювали?
logist @ Сегодня, 22:27 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
,
звіт типовий, зв'язано саме з цим, тому що після цих дій почалися проблеми, уточнення платформа стабільна 8.3.16.1148, Бухгалтерія для України, редакція 2.0. (2.0.15.1) оновлення не останє але на звіт не впливає це
Помилка пов'язана саме з регістром: або щось з текстом запиту, його параметрами, або з параметрами які передаються з форми у запит.
Перевірте користувацькі налаштування, може там видалена номенклатура у відборі, хоча до такого схиляюсь найменш.
апд: ви часом не вимикали підсумки для регістру бухгалтерії, наприклад на час видалення номенклатури?
logist @ Сегодня, 22:46 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
,
очистив налаштування користувача, та кеш програми, без змін,
та ні не вимикав підсуммки, хоча чесно кажучи не знаю де саме вони вимикаються, тому мінімальний відсоток такого можливий
Цитата(bandrah @ 10.02.21, 22:58) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
чесно кажучи не знаю де саме вони вимикаються
Всі функцій - Стандартні - Управління підсумками - Повні можливості. Там типу "Журнал проводок регистр бухгалтерії" - підсумки, поточні підсумки та поділ підсумків повинні бути ввімкнені. Період підсумків повинен бути +/- актуальним. Якщо все так - спробуйте там же виконати Перерахунок підсумків
logist @ Сегодня, 23:07 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
,
дякую за підказки, перевірив та встановив і запустив перерахунок підсумків, це об'ємно по часу, тому після завершення відпишу результат
logist @ Вчера, 23:07 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
,
дякую, все получилось,
на мій погляд так сталося через об'ємність дій із базою, тому цей стандарт злетів,
питання закрите
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.