Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Перерасчет итогов!
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Управление Торговым Предприятием 8
Юля
Доброго дня! В УТП існує така можливість, як Перерасчет итогов. в програмі я знайшла В Обробках "Бухгалтерские итоги", але коли я їх запускаю вони не запускаються і не видає помилки. Підкажіть, можливо я не те роблю!
Zaval
Операции - Управление итогами
Юля
Цитата(Zaval @ 08.02.12, 12:39) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Операции - Управление итогами

Я це теж знайшла, розумієте в мене така ситуація, коли я формує оборотно-сальдову відомість, кінцеві суми рахуються не правильно, не просумовуються деікі рахунки, хоча в оборотку вони потрапляють!
Zaval
Після чого таке почалося?
Краще б програміста покликати... аби гірше не стало.

Виженіть всіх користувачів.
Відкрийте базу в режимі Конфігуратор.
Администрирование - Выгрузить инф. базу - файл розмістіть подалі від самої бази.
Потім Администрирование - Загрузить инф. базу - з того ж файлу.

Перевірте. (Файл не видаляйте, поки не впевнитесь, що все норм.
Юля
Цитата(Zaval @ 08.02.12, 15:41) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Після чого таке почалося?
Краще б програміста покликати... аби гірше не стало.

Виженіть всіх користувачів.
Відкрийте базу в режимі Конфігуратор.
Администрирование - Выгрузить инф. базу - файл розмістіть подалі від самої бази.
Потім Администрирование - Загрузить инф. базу - з того ж файлу.

Перевірте. (Файл не видаляйте, поки не впевнитесь, що все норм.

Дякую за пораду зараз буду пробувати, а сталося це після оновлення 1,2,6

Я все зробила, але нічого не дало!
Zaval
Ну, архів є, тепер можна почуватися вільніше.

Спробуйте в Конфігураторі Администрирование - Тестирование и исправление.

Архів бережіть!
Юля
Цитата(Zaval @ 08.02.12, 16:39) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Ну, архів є, тепер можна почуватися вільніше.

Спробуйте в Конфігураторі Администрирование - Тестирование и исправление.

Архів бережіть!

Нічого не дало!
Zaval
В режимі Исправление?

База файлова чи серверна?

Ви впеввнені, що працює невірно? Може, щось поміняли в налаштуваннях самого звіту, і він видає "що просили"?
Юля
Цитата(Zaval @ 08.02.12, 17:10) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
В режимі Исправление?

База файлова чи серверна?

Ви впеввнені, що працює невірно? Може, щось поміняли в налаштуваннях самого звіту, і він видає "що просили"?

База файлова! Здається нічого не міняла!

Тільки, в налаштуванях облікової политики раніше не стояла настройка використовувати класи рахунків в якості груп.
Zaval
Спробуйте почистити кеш користувача. Десь в C:\Documents.....\ВашЛогін\AppData\Roaming\1c\1c8.\

Є ще один засіб перевірки - chdbfl.exe. Знаходиться у C:\Program Files\1c8....\bin\

Буде весело, якщо все так і має бути)))

Напишіть докладніше, що не так, або викладіть картинку.

Цитата(Юля @ 08.02.12, 13:07) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Я це теж знайшла, розумієте в мене така ситуація, коли я формує оборотно-сальдову відомість, кінцеві суми рахуються не правильно, не просумовуються деікі рахунки, хоча в оборотку вони потрапляють!

Може вони згортаються по групах у відповідності до типу рахунку (А, П) ? smile.gif
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.