Чи потрібно отримувати ліцензії на оптову чи роздрібну торгівлю тютюновими виробами суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність з продажу засобів та аксесуарів для куріння (паління): електронних сигарет та змінних картриджів, рідин для них, трубок, гільз, фільтрів, паперу тощо; систем нагрівання тютюну (IQOS, GLO та ін.) та тютюнових стіків до них (HEETS, NeoSticks та ін.)?

Роздрібна (оптова) торгівля тютюновими стіками (HEETS, NeoSticks та ін.) для систем нагрівання тютюну здійснюється за наявності відповідних ліцензій.

На сьогодні вимоги щодо ліцензування оптової (роздрібної) торгівлі тютюновими виробами, не застосовуються до продажу електронних сигарет та змінних картриджів, рідини для них, трубок, гільз, фільтрів, паперу, системи нагрівання тютюну (IQOS, GLO та ін.) та інших засобів та аксесуарів для куріння (паління).

З 01 січня 2021 року роздрібна (оптова) торгівля рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, повинна здійснюватися за наявності відповідних ліцензій.



По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки