Ключові правила:
- допуск працівників на ринок після термоскринінгу;
- на вході до ринку повинні бути облаштовані місця для обробки рук антисептиками;
- 1 відвідувач на 10 квадратних метрів площі ринку;
- допуск на ринок лише в захисній масці;
- проведення дезінфекції поверхонь;
- інформація про профілактику COVID-19 повинна бути розміщена на видних місцях.
"Бачите порушення на ринку - інформуйте Держпродспоживслужбу", - закликає Ляшко.
Постанова Головного державного санітарного лікаря щодо організації торгівлі на ринках в умовах карантину:
необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки