Скористатися Державною програмою підтримки бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%» віднині можуть клієнти Райффайзен Банк Аваль та ТАСКомбанк. Відповідні договори про співробітництво з Фондом розвитку підприємництва були підписані вчора – 14 травня.

Тож тепер участь у програмі «Доступні кредити 5-7-9%» беруть вже 9 банків. Чотири державних – Ощадбанк, Приватбанк, Укргазбанк та Укрексімбанк. Та п'ять комерційних – вищезгадані Райффазен Банк Аваль та ТАСКомбанк, а також Альянс банк, Банк Львів та ПУМБ.

«Ми, як і раніше, маємо за пріоритет фінансування малого та середнього бізнесу. В сьогоднішніх непростих умовах всебічна підтримка наших підприємців допоможе успішно подолати наслідки пандемії та сприяти відновленню української економіки», – зазначив голова правління Райффайзен Банку Аваль Олександр Писарук.

«Ми раді приєднатися до програми «Доступні кредити 5-7-9». Віримо, що завдяки поєднанню інструментів зменшення вартості кредиту для позичальника і зменшення ризиків для банку, ця ініціатива дійсно може оживити кредитний ринок, і допомогти бізнесу вистояти в період кризи, продовжити подальший розвиток. Ключова перевага програми для клієнтів - це, безумовно, низька процентна ставка по кредиту. Відсутність обов'язкової вимоги в оформленні застави також спростить бізнесу доступ до ресурсу», - підкреслив керівник ТАС24 Бізнес, першого онлайн-банку для МСБ, Заступник Голови Правління ТАСкомбанк Сергій Бочаров.

Нагадаємо, що 29 квітня 2020 року Уряд підтримав пропозицію Міністерства фінансів та розширив можливості необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки

«Під час останніх змін Програми «Доступні кредити 5-7-9%» Уряд суттєво розширив можливості для підприємців. Це не залишилося без уваги банків, які побачили нові можливості для своїх клієнтів, і були готові їм допомогти пережити нинішні кризові явища. Ми раді вітати у колі уповноважених банків нових потужних гравців. Ними стали Райффайзен Банк Аваль та ТАСКомбанк. Вже за лічені дні клієнти цих банків отримають можливість скористатися підтримкою держави, що надається в рамках Програми «Доступні кредити 5-7-9%". Вітаємо нових партнерів та бажаємо їм успіху», - прокоментував новину керівник Фонду розвитку підприємництва Руслан Гашев.

Детальніше з умовами програми можна ознайомитись на сайті – необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки

Довідково

Державна кредитна програма «Доступні кредити 5-7-9%» запроваджена за ініціативи Президента України з метою спрощення доступу мікро та малого бізнесу до банківського кредитування. Контроль за реалізацією програми покладений на Фонд розвитку підприємництва (ФРП). ФРП є правонаступником всіх прав та зобов’язань Німецько-Українського фонду. Єдиним учасником ФРП є Уряд України в особі Міністерства фінансів України. Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства здійснює підтримку програми «Доступні кредити 5-7-9%» в частині освітніх програм для підприємців, які хочуть стати учасниками програми.



По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки