НАДС: Під час карантину державних службовців добиратимуть за тимчасовою процедурою
На період дії карантину та 30 днів після його завершення діятиме тимчасова процедура добору на посади державної служби шляхом укладання строкового контракту. необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки

Організація порядку внесення змін до актів підприємств у сфері безпеки та здоров’я на роботі щодо недопущення поширення коронавірусної хвороби
Особливості та порядок внесення змін до актів підприємства з безпеки праці та здоров’я працівників встановлено Порядком опрацювання і затвердження роботодавцем нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві, затвердженим наказом Державного комітету України по нагляду за охороною праці 21.12.1993 № 132. необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки

Про переведення педагогів-пенсіонерів на строкові трудові договори
Пунктом 2 ст. 22 у України від 16.01.2020 р. № 463-IX«Про повну загальну середню освіту», який набрав чинності 18.03.2020 р., встановлено, що педагогічні працівники державних і комунальних закладів загальної середньої освіти, які досягли пенсійного віку та яким виплачується пенсія за віком, працюють на основі трудових договорів, що укладаються строком від одного до трьох років. необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки

Світлана Шаталова: Кошти на 300% доплати медикам виділені і вже у регіонах
Кошти на доплати медикам, які працюють з пацієнтами, хворими на коронавірус, виділені та вже надійшли у регіони. Про це на брифінгу повідомила заступниця міністра охорони здоров’я Світлана Шаталова. Зарплати медиків будуть збільшені до 300% окладу. необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки

Якщо працівник перебував у відпустці без збереження зарплати протягом усього місяця необхідно подати Додаток 4 Звіту ЄСВ
В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області інформують, що якщо найманий працівник перебував у відпустці без збереження заробітної плати протягом повного календарного місяця роботодавцю необхідно подати до податкових органів Додаток 4 Звіту ЄСВ. необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки

По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки