30 березня має відбутися позачергове засідання Верховної Ради України.

"Наша країна через коронавірус фактично опинилася на роздоріжжі й має два шляхи", - зазначив Президент у своєму зверненні до українців.

"Перший – це ухвалення двох життєво важливих законів. Після чого ми одержимо підтримку від наших міжнародних фінансових партнерів у розмірі щонайменше десяти мільярдів доларів. Це потрібно для стабілізації економіки країни та подолання кризи. Інакше – другий шлях. Це – провал цих законів. Після – занепад економіки й навіть загроза дефолту", - попереджає Зеленський.

"Останні тижні Офіс Президента та Кабінет Міністрів робили все, що від нас залежало. І ми зробили це – ми домовилися про фінансову підтримку для України. Ми з урядом обрали свій шлях. Тепер – черга за вами, шановні народні депутати. Вся відповідальність лягає на ваші плечі, - звертається Президент до народних обранців.

"Народ України чітко побачить, чи готові ви захищати його інтереси. І хоч ви всі будете в масках, людям стане зрозуміло, хто є хто. Суспільство зрозуміє – ви слуги народу чи прислужники чужих інтересів. Усвідомте свою відповідальність. Усвідомте можливі наслідки для кожного з вас. Оберіть завтра правильний шлях. Вас обрав народ України. Тепер – ваша черга обрати народ України", - закликає Зеленський.



По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки