Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Про субординацію і бухгалтерок-блондинок
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Общий раздел > Офф-топик
mister-x
Витекло із необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки.

Цитата
Вы не должны удовлетворять любые прихоти бухгалтера...
тут все залежить від субординації на підприємстві - хто кому підкорюється
XBrut
Цитата(Pepe @ 05.12.11, 15:46) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Вопрос к вам как программисту. Вы не должны удовлетворять любые прихоти бухгалтера (инспектора), а доказать ему, что проект новой налоговой накладной еще не Закон для исполнения. Будет утверждена новая форма НН, опубликована, будет сказано с какого числа она вводится - только тогда вы должны быть готовы к этому сроку выдать ее формирование в требуемом новом утвержденном формате. Если МЕДОК наваял то, чего еще нет вы хотите быть пионером в 1С?

Программист должен доказывать? По-моему разговор съезжает куда-то в ненужную сторону ))

В общем налицо некое (очередное) противоречие.
Что из этого выйдет - увидим.

Цитата(mister-x @ 05.12.11, 15:52) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
тут все залежить від субординації на підприємстві - хто кому підкорюється

Ага ага.. опять же, если бухгалтер приличная блондинка с 4-м размером... да её прихоти к тому же оплачиваются... отчего ж непоудовлетворять ? crazy.gif
mister-x
Цитата(XBrut @ 06.12.11, 13:10) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Ага ага.. опять же, если бухгалтер приличная блондинка с 4-м размером... да её прихоти к тому же оплачиваются... отчего ж непоудовлетворять ? crazy.gif
"поудовлетворять" можна іншим чином wink.gif
MATEVI
В случае с налоговой накладной, рисовать ее вообще нет смысла пока...

А взагали. Выполняю почти любые прихоти касательно 1С для бухгалтеров, экономистов и т.д. Кнопочка - нате вам кнопочку, колоночка - получите. Однако сразу предупреждаю при очередном обновлении, если конечно нет варианта обхода внесения изменений, я буду брать больше, в зависимости от количества кнопочек, колоночек и всякой другой ерунды без которых у них и работа не работает smile.gif

ЗЫ Можете кидаться тапками. На то мы и нужны и деньги нам за это платят. А будешь "выпендриваться" найдется всегда тот кто будет это делать...
mister-x
ну так - програма для користувачів, а не навпаки
Pepe
Цитата(MATEVI @ 07.12.11, 19:06) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
На то мы и нужны и деньги нам за это платят. А будешь "выпендриваться" найдется всегда тот кто будет это делать...

Це не підходить якщо це єдине постійне місце роботи, а якщо калим - +1.
Zaval
Цитата(mister-x @ 07.12.11, 19:11) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
ну так - програма для користувачів, а не навпаки

Хай би вже користувач так вважав... Вибачте, але програма - для перших осіб(власників) бізнесу.
"Для користувачів" - засоби для якісного наповнення бази достовірними даними.
mister-x
Цитата
Вибачте, але програма - для перших осіб(власників) бізнесу.
вони також користувачі - хіба що, ви мали на увазі власників фірми 1С wink.gif
Zaval
Цитата(mister-x @ 08.12.11, 10:52) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
вони також користувачі

Так. Але ці користувачі мають право "замовляти музику". Решта - перш за все зобов'язані ретельно вносити інфу, а вередувати можуть виключно в межах затверджених бізнес-процесів.
А штатний прог - такий собі "опричник" - має підпорядковуватись першим особам і нести відповіідальність за всю інфоБазу.
Якщо буде потурати "блондинкам" - сам себе знищить і досить швидко.

До речі, ідеальна інформаційна система насправді потрібна лише керівництву та програмістам.
mister-x
я ж і вказав на початку: програма для користувачів, тобто програма орієнтована на потреби користувачів, а не для себе (програмістів), інакше ймовірність продати таку програму прямує до нуля
Домовик
є користувачі, і є замовники. Користувачі не завжди є замовниками. на великих, особливо підприємствах. Важливо, щоб ланка між користувачами і замовниками була не обірвана. Бо тоді ХАНА. Користувач вважає себе замовником, а замовник округлює очі від доробок. smile.gif
Zaval
Ви занадто узагальнюєте поняття "користувачі".
Давайте так.
Програма орієнтована на потреби замовника.
Користувачі(наймані працівники замовника) повинні мати певну кваліфікацію і працювати з програмою за регламентом.
Коли кожен користувач починає "смикати ковдру на себе" і вводити лише ту інформацію, яка саме йому потрібна - це хтось має негайно припинити. інакше системі лишилося жити півроку-рік.

smile.gif От... поки сходив зварив каву - уже випередили)))
mister-x
Цитата
має підпорядковуватись першим особам і нести відповіідальність за всю інфоБазу
+1
взагалі при правильній організації, всі забаганки користувачів йдуть до керівника відділу автоматизації (в ряді випадків - це начальник програміста 1С) і він вже визначає їх доцільність і першочерговість
ЗІ. в мене (коли мав нагоду працювати на тій фірмі) "забаганки" оформлялись у письмовому вигляді і розглядались начальником відділу ІТ, мною, головним бухгалтером і фін. директором
Vofka
Цитата
взагалі при правильній організації, всі забаганки користувачів йдуть до керівника відділу автоматизації (в ряді випадків - це начальник програміста 1С) і він вже визначає їх доцільність і першочерговість

Не рідко трапляється так, що керівник відділу = начальник 1С програмістів = єдиний 1С програміст. smile.gif
mister-x
Цитата(Vofka @ 08.12.11, 13:21) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Не рідко трапляється так, що керівник відділу = начальник 1С програмістів = єдиний 1С програміст. smile.gif
ага + ще сис. адмін
Pepe
Цитата(mister-x @ 08.12.11, 15:10) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
ага + ще сис. адмін

+ на все, що стосується компьютера, а також спец на всі руки (квоварка, електрочайник...).
Vofka
Цитата
+ на все, що стосується компьютера

і будь-якої побутової та офісної техніки (чайник, ксерокс, мобільний телефон, телевізор...)
mister-x
і платять на таких фірмах за все це "руб двадцять" smile.gif
Ardi
Цитата(mister-x @ 08.12.11, 19:21) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
і платять на таких фірмах за все це "руб двадцять" smile.gif

Как сказала одна HR на этом форуме - "Кто на что учился".
mister-x
колись мені (в 2007 р.) київський франч пропонував зп - 4000 грн., так я відповів, що хай беруть київ. студентів - як з такою зп жити іногородньому в Києві, на що мені відповіли: ну лікарі якось працюють smile.gif
Fynjy
Цитата(mister-x @ 08.12.11, 19:08) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
колись мені (в 2007 р.) київський франч пропонував зп - 4000 грн., так я відповів, що хай беруть київ. студентів - як з такою зп жити іногородньому в Києві, на що мені відповіли: ну лікарі якось працюють smile.gif

Надо было в грубой форме их послать в ...
MATEVI
Цитата(Zaval @ 08.12.11, 2:43) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Хай би вже користувач так вважав... Вибачте, але програма - для перших осіб(власників) бізнесу.
"Для користувачів" - засоби для якісного наповнення бази достовірними даними.

Таких встречал единицы. В основном требуют готовые цифры от фиников и бухов. А те в свою очередь хотят максимально упростить свою работу. И начинаются напряги.
ЗЫ Можно я на русском smile.gif
XBrut
Якщо хароша білявка, а в неї ще й декольте... то я не проти поставити їй на форму пару кнопок. Головне, щоб це підкріплялось готівкою в моїй кишені 32542460.gif
mister-x
Цитата
Якщо хароша білявка, а в неї ще й декольте...
і все-таки "бабло" перемогло
Цитата
Головне, щоб це підкріплялось готівкою в моїй кишені
wink.gif
чи більше жагучі брюнетки до вподоби?
XBrut
Цитата(mister-x @ 13.12.11, 11:39) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
і все-таки "бабло" перемогло wink.gif
чи більше жагучі брюнетки до вподоби?

це суто раціональний підхід. білявка, що трусить цицьками перед носом , та ще й платить, значно краще, ніж білявка, що просто трусить цицьками, або навпаки, ще й просить за то гроші.
mister-x
Цитата
білявка, що просто трусить цицьками, або навпаки, ще й просить за то гроші
тоді вона вже суміщає дві професії в одній wink.gif
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.