Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Схема проводок в 1С7.7
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 7.7 > 1С Бухгалтерия 7.7 для Украины
HetmanNet
Доброго всім і вся.. пишу із серверної в якій забарикадувався..
Дано: є бухгалтерія, в ній є бухгалтера, вони хочуть знати схему проводок.. і сисадмін який вийшов крайній через відхід у відпустку того хто зазвичай відповідає на всі ці.. по 1С..
Проблема: бухгалтера, які з'їдять якщо їм не дати бажане.. тож де в біса є ця зараза і як вона правильно називається?? Та чи є щось типу "Як за 24 хвилини стати впевненим користувачем 1С"?
drug_com
Цитата(HetmanNet @ 18.07.18, 17:04) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
хочуть знати схему проводок..

Попробуйте послать бухгалтеров по такому адресу в режиме пользователя (при полном интерфейсе, как у главного бухгалтера) Меню - Операции - Справочники - Бухгалтерские проводки.

Возможно, именно там, то, что хотят видеть бухгалтера.

Цитата(HetmanNet @ 18.07.18, 17:04) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
"Як за 24 хвилини стати впевненим користувачем 1С"?

Слишком объёмная область знаний, даже многолетний опыт пользования программой "Вашими" бухгалтерами не позволил им осягнуть эту область. 09000000.gif

А вообще, чтоб кто-то смог помочь более конкретно, следовало указать конфигурацию. (Бухлтерия для Украины или Услуги + Производство, или еще там чего …)
HetmanNet
drug_com @ Сегодня, 9:36 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки , стоїть Бухгалтерія для України. Немає такого довідника sad.gif Переглянув від усіх обліковок крім того хто у відпустці sad.gif
За описом зрозумів хочуть подивитися алгоритм автоматичних проводок.
Бо до цього були на ДебетПлюс на який злізли з 1С77, там можна було глянути як налаштовані автоматичні операції, що куди має рахувати і т.д., ця штука там була для програмістів але главбух юзала як довідку. Цікавить чи є щось подібне, щоб глянути на 1С77, бо всі вже забули 1С77 і повернення на неї йде боляче але вибору немає бо бух.аутсорс вимагає лише 1С.
Zaval
Знайдіть(або скачайте) диск ІТС для України. Можна не останній. Там є "Довідник госп операцій".
У відповідності до нього і пишеться формування проводок.
У Бухгалтерії 7.7 частина проводок прописана в коді і користувачеві недоступна.
Є лише "Перелік коректних проводок".
Alex729
Конфигуратор - модуль документа - хай юзають справочно smile.gif
XBrut
я теж вважаю, що запит настільки неадекватний, що потребує такої ж неадекватної відповіді. наприклад послати бухгалтерів по адресу до такої-то матері
HetmanNet
XBrut @ 25.07.18, 9:58 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
я їм знайшов керівництво користувача.. він товстенький.. ніяк недочитають biggrin.gif тож тимчасово проблема усунена..
Golub____ka
В мене знайома захотіла стати головним бухгалтером, враховуючи те що років 20 назад в школі були бухгалтерські курси. І щоб я її навчила за пару годин. Я принесла книгу Податковий кодекс України і сказала спочатку вивчи це потім поговоримо. Через 2 місяці книга була повернута з небажанням бути головним бухгалтером

.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.