Отже, законопроект необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки прийнято.

У коментарях часто запитують: коли чекати Закон?

На це питання відповідає необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылкинеобходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки.

Передбачено, що Закон набирає чинності з 1 січня 2018 р., а норми щодо тимчасового зупинення системи ризиків з ПДВ — з дня, наступного за днем опублікування цього закону.

Теоретично-гіпотетично це означає, що, якщо закон буде підписано Президентом і опубліковано навіть 29 грудня, то 30 грудня 2017 р. платники зможуть реєструвати в ЄРПН податкові накладні, складені з 1 по 15 грудня, без блокування.

Що гальмує законотворчий процес? — Проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 07.12.2017 про прийняття в цілому, як закону законопроекту «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році», зареєстрований одним із народних депутатів. необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки

Згідно з регламентом, тільки тоді, коли парламент розгляне зазначений проект постанови (найближче засідання Верховної Ради — 19 грудня 2017 р.), спікер Андрій Парубій зможе підписати законопроект і направити Президенту.



По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки