Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Чи обов'язково проводити індексацію з/п?
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 7.7 > 1С Бухгалтерия 7.7 для Украины
Олюська
Даруйте, якщо моє запитання видасться вам дурним, але такий чайник, як я , потребує вашої підказки.
Досі з/п нараховували вручну, без індексації. Тепер переношу дані з паперових відомостей в 1С. Роблю "Начисление з/п", при натисканні кнопки "Рассчитать" вискакує, що треба спочатку порахувати індексацію. Але вона мені не потрібна, бо буде розбіжність між паперовими даними і 1С. Повносила всі утримання вручну, але документ "Начисление з/п" не проводиться (взагалі кнопка ОК не активна). Що робити?
працюю в 1С 7.70.027
-=VJ=-
Цитата(Олюська @ 25.05.11, 11:56) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Досі з/п нараховували вручну, без індексації.

А як Ви спілкувались з нашими митарями? Це ж скільки штрафів можна було нахапатись...

Цитата(Олюська @ 25.05.11, 11:56) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
працюю в 1С 7.70.027

Конфігурація яка? БУ для України?
Ardi
Нажать рассчитать индексацию, потом вручную удалить лишние цифры. Рассчитать налоки.
Pepe
Цитата(Олюська @ 25.05.11, 12:56) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Повносила всі утримання вручну, але документ "Начисление з/п" не проводиться (взагалі кнопка ОК не активна). Що робити?

Допоки ви не нарахуєте індексацію, потім не зробите розрахунок відрахувань, кнопка активною не стане. Робіть так як порадив Ardi - спочатку "розрахувати індексацію. Потім нараховану індексацію витерти (замінити на 0). Розрахувати відрахування, перевірити (підкорегувати), зберегти.
Олюська
Цитата(Pepe @ 25.05.11, 16:19) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Допоки ви не нарахуєте індексацію, потім не зробите розрахунок відрахувань, кнопка активною не стане. Робіть так як порадив Ardi - спочатку "розрахувати індексацію. Потім нараховану індексацію витерти (замінити на 0). Розрахувати відрахування, перевірити (підкорегувати), зберегти.

Пробувала, не виходить. Зробила ось як: постирала з Історії елемента "ИндексИнфл" значення індекса зі Справочника "Налоги и отчисления" і тепер все гарно граєsmile.gif
Zaval
smile.gif А чому б книжку не почитати?
У Фірми є рекв "Дата изменения дохода ...."
Олюська
Цитата(Zaval @ 25.05.11, 20:37) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
smile.gif А чому б книжку не почитати?
У Фірми є рекв "Дата изменения дохода ...."

Якби ж то знав, що в реквізитах фірми є таке поле, заповнила картку фірми, закрила та й забула... Добре, щзо можна тут запитатись, то я вже тепер буду вумнаsmile.gif
Лариса
*
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.