Доброго дня, виникла ситуація коли при звільненні працівника залишається за ним заборгованість і сальда тягнуться з місяця в місяць, підкажіть будь ласка, які дії треба проробити, щоб списати дані сальда з 661 та 663 рахуків.
бУХГАЛТЕРСКИЕ - Операция, расчетные - корректировка регистров
sava1 @ Сегодня, 14:27 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки,
а можна трошки детальнішу інструкцію, якийсь приклад, або скріншот, бо я щось не можу зметикувати, будь ласка
Цитата(Lanko @ 11.03.16, 13:26) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
підкажіть будь ласка, які дії треба проробити, щоб списати дані сальда з 661 та 663 рахуків.
Яку господарську операцію вам потрібно пояснити?
Petre @ Сегодня, 15:36 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки,
так, бухгалтер, є сальдо по 66 рахунку яке не може бути погашено так як працівник звільнився і повернути надлишково виплачені кошти не виходить, потрібно списати те сальдо, і Ви мені пояснили що потрібно зробити корегування регістрів, а я не з тикалась з таким дійством, і не можу ніяк осмислити як це провести, наприклад в мене по працівнику Іван Іванович Іванов -66,66 грн сальдо на кінець періоду, і мені їх треба списати так як він був звільнений ще два місяці тому, не може зрозуміти як це зробити
Проводку знаєте яка має бути?
sava1 @ Сегодня, 16:22 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки,
ні:(
Цитата(Lanko @ 11.03.16, 15:45) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
так, бухгалтер,
А программист что может Вам предложить?
Можете внести деньги в кассу 66-30, можете прибылью закрыть 66-44 и т.д.
Делаются проводки документом Операция.
Кроме того надо будет закрыть регистры - это уже КорректировкаРегистров
Цитата(sava1 @ 11.03.16, 17:42) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Можете внести деньги в кассу 66-30, можете прибылью закрыть 66-44 и т.д.
Такие вещи списываются либо на доходы либо на расходы (в зависимости от того за кем долг).
sava1 @ Сегодня, 16:42
необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки,
в нас ця проблема вже більше року, справа в тому що працівники звільнені, каси в нас немає, кошти ті нам вже і не будуть повернені, просто є заборгованість яка мертвим грузом лежить, оть ті суми які ми боргуємо то проводку нехай буде 66 -44
а ось пункт " надо будет закрыть регистры - это уже КорректировкаРегистров" це вже геть не розумію як зробити припустимо набрала проводку, а далі?

як то коригування регістрів робиться не знаю:(
Зверніться до програміста.
Цитата(sava1 @ 11.03.16, 17:48) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
до програміста.
Достаточно линии консультаций 1С. Особенно если есть подписка ИТС.
Цитата(logist @ 11.03.16, 16:56) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Достаточно линии консультаций 1С
А если рег.Взаиморасчеты... не такая сумма ?
Цитата(sava1 @ 11.03.16, 17:57) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
А если рег.Взаиморасчеты... не такая сумма ?
Формируем отчет по Упр регистру и смотрим остатки. Нормальный консультант этот процесс в силах объяснить.
Консультант - да. А пользователь ?
Lanko @ Сегодня, 16:46 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки,
Цікаве рішення. Ви, як бухгалтер, маєте його обґрунтувати. У вас навіть термін позивної давності не минув.
Цитата(sava1 @ 11.03.16, 17:59) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Консультант - да. А пользователь ?
Что пользователь? Предлагаю
Lanko, обратиться к консультанту 1С, вдруг у них есть подписка ИТС, тогда это будет бесплатно, и консультант расскажет пользователю как сделать то, что он хочет. Либо кто-то тут распишет на понятном языке. Опять же консультант может удаленно подключится (опять же если есть ИТС то по бухфону) и показать наявно как это делать.
Мне не понятно - зачем тут нужен программист.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.