23 жовтня 2015 року головне управління ДФС у Черкаській області проведе спеціальний навчальний вебінар на тему: «Справляння акцизного податку з продажу підакцизних товарів». Початок: о 10-00 год.

Спікери: начальник управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Черкаській області Дмитро Анголюк та начальник відділу контролю за виробництвом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв та тютюнових виробів ГУ ДФС у Черкаській області Олена Ротаєнко.

Онлайн трансляцію вебінарів дивіться на сайті «Допомога платнику» за адресою: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки.

Питання для спікерів надсилайте перед вебінаром та під час трансляції на адресу необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript"> /* */

Що робити платникам, які не можуть самостійно підключитись до онлайн перегляду:

прийти у день вебінару в один з 22 центрів обслуговування платників (ЦОП) у державних податкових інспекціях Черкаської області і дивитись трансляцію у спеціальних студіях;

або прийти у день вебінаруу міські, сільські і селищні ради Черкаської області на місцях і дивитись трансляцію на місцях. Навчатися разом з вами будуть і органи місцевого самоврядування.


По материалам: необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки