Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Перенос сальдо з бух
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Программисту > Программирование в 1С Предприятие 7.7
djdf_crash
доброго всім дня. Підкажіть як перенести сальдо по всіх рахунках в іншу базу.
Егор Динин
Укажите конфигурацию баз источника и приемника.
sava1
Яка база перша і яка друга ?
djdf_crash
Бухгалтерія перша та друга бух. Конфігурації одинакові, крім довідників.

Є в мене один варіант, але не виходить отримати "Бух. итоги" по всіх рахунках, підрахункам та їхнім всім субконто.
djdf_crash
Можливо є, якісь обробки? Допоможіть як це організувати, бо в бухгалтерії не розуміюсь.
star
Цитата(djdf_crash @ 17.12.14, 15:27) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Бухгалтерія перша та друга бух. Конфігурації одинакові, крім довідників.

Є в мене один варіант, але не виходить отримати "Бух. итоги" по всіх рахунках, підрахункам та їхнім всім субконто.

Если разные справочники как вы сможете перенести остатки? Может вам подойдет обработка "Свертка информационной базы". Обработка и ее описание есть на диске ИТС.
Егор Динин
Цель?
djdf_crash
Цитата(Егор Динин @ 18.12.14, 16:57) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Цель?

головне підприємство зливається з філією, от і потрібно перенести сальдо рахунків по всіх субконто
mister-x
Цитата(djdf_crash @ 17.12.14, 15:27) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
крім довідників.

існуючими обробками не вийде, сіль в тому, що довідники якраз і є аналітикою/субконто на синтетичних рахунках. Вам потрібно писати свою обробку, яка буде "перетворювати" одне субконто/довідник в інше.
djdf_crash
Цитата(mister-x @ 18.12.14, 23:45) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
існуючими обробками не вийде, сіль в тому, що довідники якраз і є аналітикою/субконто на синтетичних рахунках. Вам потрібно писати свою обробку, яка буде "перетворювати" одне субконто/довідник в інше.

Ну значіть і довідники перенесу. Я не знаю як сформувати операції, тобто які рахунки по дебеті, а я які по кредиті (хоча головний бух. сказав що потрібно все перенести на один рахунок - 682). Залишки по субконто також не знаю як отримати. Коли я буду формувати відповідні операції, то відразу і буду вигружати в ексель. А потім напишу обробку, яка буде затягувати цей файл і створювати дзеркальні операції.
mister-x
Цитата(djdf_crash @ 19.12.14, 8:57) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Залишки по субконто також не знаю як отримати.

тоді рекомендую почати із необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
djdf_crash
Цитата(mister-x @ 19.12.14, 15:39) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
тоді рекомендую почати із необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки

і на тому дякую!
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.