Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Клієнт Банк (Приват) - 1С. Імпорт еквайрингових платежів
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Бухгалтерия 8 для Украины > Бухгалтерия 8, редакция 1 для Украины
sasha007
День добрий.
Вхідні дані:
Бухгалтерія для України, редакція 1.2.
(1.2.22.1)
1С:Підприємство 8.2 (8.2.19.80)
Клієнт банк 1.3.4.
Файл .dbf з базою даних клієнтів Інтернет провайдера.
Файл .dbf з банківською випискою.

В результаті простого імпорту виписки отримав:

В полі "Зміст" є запис "Internet 1". Це і є єдиний ідентифікатор платника у виписці ПриватБанку. В файлі .dbf з базою даних клієнтів Інтернет провайдера визначено що "Internet 1"=Петров Василь Миколайович.
Питання:
1. чи можна зробити так щоб при імпорті виписки, шляхом маніпуляцій з наявними даними з наявних фалів я отримав "правильного" контрагента в 1С. Скажімо з кодом 0000000001і ПБІ Петров Василь Миколайович. Якщо буде "Internet 611" то з кодом 0000000611 і ПІБ Смолов Іван Іванович, і так далі... ???
2. Як це зробити ??? (Можна не соромитись спеціальних термінів - робити буду не я. Є людина в інтернет провайдера, яка зможе, але не має ідей і потребує практичних порад).

Ardi
Используйте для идентификации номер договора 1с.
sasha007
Цитата(Ardi @ 18.09.14, 23:04) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Используйте для идентификации номер договора 1с.

Дякую.
Я привально Вас зрозумів:
1. Потрібно набити (завантажити з xml або з dbf) базу покупців в довідник контрагенти.
2. Завести договора.
3. № договору присвоїти аналогічно запису в полі "Зміст" банківської виписки: "Internet 1"="Internet 1".
4. Дописати обробку "Кліент банк" так щоб покупець ідентифікувався не по коду (або ЄДРПОУ) а по № договору.
Але виникає питання: а як бути з іншими клієнтами які потрібно щоб ідентифікувалися по коду ?
Чи краще зробити дві обробки "Клієнт банк": під API і стандартна ?
Як би я вирішував то я б цей еквайринг виділив би на окремий рахунок, але власники можуть не захотіти.
alex040269
Цитата(sasha007 @ 19.09.14, 10:23) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Як би я вирішував то я б цей еквайринг виділив би на окремий рахунок, але власники можуть не захотіти.

Еквайрінги надходять х рахунку 2924... тобто є за що зачепитись.
Petre
Цитата(sasha007 @ 19.09.14, 10:23) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Дописати обробку "Кліент банк"

Якщо все одно дописувати обробку, то чому б не дописати таким чином, щоб одразу відбувалось читання файлу та пошук відповідного клієнта з бази клієнтів провайдера?
sasha007
Цитата(alex040269 @ 19.09.14, 10:28) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Еквайрінги надходять х рахунку 2924... тобто є за що зачепитись.

По даному рахунку виписка не формуєтьтся.
Чи Ви мали на увазі в обробці КБ додаткову умову відбору зробити: якщо рахунок 2924.... то ідентифікація по договору, якщо рахунок 2600... то ідентифікація по ЄДРПОУ ?

Цитата(Petre @ 19.09.14, 10:58) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Якщо все одно дописувати обробку, то чому б не дописати таким чином, щоб одразу відбувалось читання файлу та пошук відповідного клієнта з бази клієнтів провайдера?

Напевне так можна. Але я тут покладаюсь на программера - нехай сам вирішить як йому зручніше зробити.
alex040269
Цитата(sasha007 @ 19.09.14, 11:17) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Чи Ви мали на увазі в обробці КБ додаткову умову відбору зробити: якщо рахунок 2924.... то ідентифікація по договору, якщо рахунок 2600... то ідентифікація по

эквайрінг, якщо не помиляюсь.
ДТ 2924... КТ 2600... Сума.
саме так.
Аксания
Да так можно сделать либо воспользоватся идентификатором договоров только при загрузке добавлять спец символ для срабатывания поиска по договору. Договор должен иметь вид "№Internet 611"
Или если из банка данные выходят в таком формате "Internet 611"
Можно найти начало номера в этой строке и прибавить нули, и выполнить поиск в договорах по коду. Как именно реализовать - дело ваше smile.gif
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.