Бухгалтерія для України, редакція 1.2. (1.2.21.3)
1С:Підприємство 8.2 (8.2.19.80)
День добрий.
Податкова хоче щоб:
"У разі одночасного придбання в одного постачальника товарів/послуг за ставками 7% та 20% ці операції в додатку 5 (Д5) відображаються окремими рядками"
необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Я не бачу щоб це було реалізовано в "Бухгалтерія для України, редакція 1.2. (1.2.21.3)".
Підкажтіь якщо я пропустив якесь настроювання.
Якщо це не реалізовано в поточній конфігурації тоді запитання до тих хто має доступ до анонсованого релізу 1.2.22 - там уже це реалізовано ? Чи варто чекати цьогго релізу чи ні ?
Ящко не реалізовано і в 1.2.22 то залишається тільки замовляти зовнішній звіт ПДВ з цією настройкою ?
Оновився до 1.2.22.1 - нічого нового. Додаток 5 не відповідає даній вимозі ДПІ.
Вимога податкової необґрунтована.
Я це розумію. Виришили "по бирику" змінити правила складання звітності, замість удосконалити алгоритми перевірки та адміністрування поданих декларацій. Ясний пень - так дешевше.
Але це питання не принципове (від того на скільки стрічок буде "розбито" контрагента в додатку 5 сума ПДВ до спалти не залежить) , а не в принципових питаннях стараюсь "гусей" не дратувати, бо уже запарився відповідати на запити.
Непогано було б 1С додати в регламентний звіт галочку "Розділ 2 Додаток 5 заповнювати в розрізі ставок ПДВ". І кожний юзер вибирав би собі варіант.
Тим більше в подібних випадках 1С вже так робила.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.