Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Що мав на увазі клієнт?
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Общий раздел > С чем мне приходилось сталкиваться...
XBrut
Слухайте, а коли новий клієнт під час бесіди три рази нагадує, що у них британська компанія, то він мабуть хоче щось мені цим повідомити?
Я розумію, що він хоче, щоб я якось відреагував... але не розумію, як саме.
...поки що схиляюсь до думки, що треба піднять ціну до 260 грн/година і в такий спосіб проявити повагу до шанованої британської компанії smile.gif
П.С.
А ви що думаєте з цього приводу?
alex040269
Цитата(XBrut @ 30.01.14, 14:17) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
А ви що думаєте з цього приводу?

Вас має переповнювати гордість за те що працюєете з британьскою компанією, а тому потрібно навіть
доплатити клієнту за надану ним можливість працювати з ним.
Ardi
Клиент намекает о цене от 320 грн/час, что пофиг на деньги. И возможно желательно чтобы взаиморассчеты были по безналу.
Домовик
а сам представник компанії наш товариш?
можливо на різницю менталітетів.
наша людина може щось поцупити, чи ще якось прокрутити, чи проявити безалаберність і подать результат її за креативний підхід.
Ardi
Мне многократно ТОЛСТО намекали что слишком мало беру.
Правда что беру слишком много другие говорили прямым текстом гораздо чаще.
Vofka
Они хотели, чтобы вы им озвучили стоимость часа в фунтах, потому что никто не в курсе что такое гривна.

Небось ещё и на английском языке говорил?
XBrut
Цитата
Клиент намекает о цене от 320 грн/час, что пофиг на деньги. И возможно желательно чтобы взаиморассчеты были по безналу.

ну ви нахаба. велич моєї думки далі 260 не заходила smile.gif нащо ви то сказали..тепер я буду мучатися
Цитата

скоріш за все півтора британця десь % від тієї фірми палучають
Цитата
Они хотели, чтобы вы им озвучили стоимость часа в фунтах, потому что никто не в курсе что такое гривна.
Небось ещё и на английском языке говорил?

та яка там англійська мова smile.gif , але порада номінувати оплату в британських фунтах мені дуже сподобалась. от що значить одна голова харашо - а дві луччє

Цитата(alex040269 @ 30.01.14, 14:40) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Вас має переповнювати гордість за те що працюєете з британьскою компанією, а тому потрібно навіть
доплатити клієнту за надану ним можливість працювати з ним.

як цінично smile.gif але схоже на правду
XBrut
Цитата(Домовик @ 30.01.14, 15:13) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
можливо на різницю менталітетів.
наша людина може щось поцупити, чи ще якось прокрутити, чи проявити безалаберність і подать результат її за креативний підхід.

оце ви утнули 32541510.gif я такого не очікував.
наші люди ніколи такого не робили. то ви щось переплутали.
П.С.
а як буде "аццкій сотона" жіночої статі? "аццька сотоніха"?
pablo
Цитата
а як буде "аццкій сотона" жіночої статі? "аццька сотоніха"?

Сукк......уба 56000000.gif
XBrut
не став я карочє паяснічать, подзвонив і сказав, шо не хочу з ними працювать
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.