Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Рибальство унд Мисливство
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Общий раздел > Юмор
XBrut
Цитата
- Дев’ять душ дітей пропало в ставку, потом ще двоє. Стали люди радитись. Наварили каші. П’ять казанів! І всю кашу вивернули в ставок! Він іззів…
- Хто?
- Сом! Йому в середині розпуклося і він вивернувся!
Всі хором. І шо?
- Дві пари волів впрягли, відвезли на кладовище і там поховали!

(ц) Л.Подерв'янський

Цитата
Значить, прийшов кум на ставок, сів у ризову лодку, закинув собі мастирку на ліща, сидить. А його собака був такий, з довгими вухами, волохатий..
- Ето спанієль!
- Ну цей спанієль, значить, поліз у воду купаться, поплив за лодкою. Кум, значить, сидить, ліща ловить однією рукою, а другою одганя того спанієля, шоб не мішав. Коли тільки раз! Спанієль почав кричати. Кум дивиться – тоне, зась ! Кум його за вуха, давай тягти – хрэн тобі, не витягне, отакена щука вчепилась! Кум за вуха собаку витяг і ото вмєстє з щукою кидає в лодку. Ну ніг, канєшно, в собаки вже немає, а щука погризла ризову лодку, воздух вийшов, і кум чуть не потонув. А щука пішла собі… Десь кілограм на триста…
Домовик
)) это вы решили как бы все же ответить по ветке "Мытного Союза"? потому что такое же впечатление от текста ))
XBrut
нє. я просто представив собі як варять 5 казанів каші
Vofka
А мне собаку жалко.
XBrut
Як малим був, ловили ми з пацаном рибу на Вишеньках (зара там все перегорожено так шо не пройти) на вудку. Коли оце бац - мені з якогось дива прицепився лящ. Я розхвилювався, бо гачок малий і взагалі - зовсім не той калібр. Тягну я його якось. Коли оце до берега підтягнув, той лящ об дно хряць - і зірвався. У мене теж щось в середині обірвалось. Стою і дивлюся на ляща, а лящ на мене. Товстий такий, темний. Тоді ми з пацаном спробували його загнати на берег. Куди там. Він як дременув..
З тих пір все пішло на перекосяк і подався я в одноесніки. А так я взагалі прокурор області.
Ardi
Batchir
Леща выписала biggrin.gif
XBrut
Оце карочє захажу в магазин. А там коропи продають. Написано "Короп живий 5-9 (!!!) кг" шото десь по 35 гривень кило.
Та думаю скоко той жізні? Беру. Продавщиня того коропа ледве з акваріума виловила. Шість кило. Він хвостом як майнув так бризки на пов-магазину полетіли по вітринах і людях smile.gif . Шоб довго не розсказувать - зварили для початку уху. Воно таке жирне шо просто. Уха смачна канєшно, але після однієї мисочки їсти в той день вже не хотілось, бо дуже жирна. Далі запекли трохи на вуглях... все. Я думав , що більше його їсти не буду ніколи в житті. Останні шматки через два тижні доїдала дружина, бо я на того коропа дивитись не міг.
П.С.
То будьте обережні. Великий короп дуже жирний. Таке враження, що там третина ваги - жир. Нє, ну якщо багато людей , то добре. Кожному по шматочку - і воно буде в горлі стоять.
Домовик
так 6 кг - це ого на сім,ю. кілограм на готуванння. а інше в морозилку.
карпа не доводилось пробувать, хоча діти часто біля цих акваріумів стрибають.
XBrut
Оце колись гуляв біля маленького озера. А озеро відомо тим, що там ну просто нічогісінько не ловиться. Вже кожен туди ходив. сидів-сидів з тими вудками... Ну видно що амурський чебачок розміром з недопалок бігає та й все.
Коли кароче дивлюсь - ходе по тому озеру чувак по коліно в багнюці. А іззаду в нього садок. І він у той садок карасів склада.
Виявилось. Що карасів в озері повнісінько. Просто їм байдуже та наживка. А якщо карася налякати, то він просто занурюється перед тобою в мул. І його можна дістати рукою.
Аби була звичка повзати по коліно в муляці та водоростях.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.