Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Потрібна допомога по РКО
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 7.7 > 1С Бухгалтерия 7.7 для Украины
SeraArej
Доброго дня, необхідно допомогти з РКО так як при введені нового док. в розділі аналітики при виборі рахунку 372,2 постійно його збивае на 372,1 (Стоїть 1С Предприятие 7.7 конф. Бух. Учот для Укр. 7,70,259) Пробував миняти вид операцій і всеодно коли діло доходить до 372 рахунку постійно його кидае на 372,1. Підскажіть як це виправити.

П.С. Також хтілось би запитати чи можливо в введеній в ручну проводку поміняти місцями значення Дебету та Кредету))) Дякую за допомогу.
MATEVI
У Вас касса не валютная выбрана.
SeraArej
Цитата(MATEVI @ 21.04.10, 11:55) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
У Вас касса не валютная выбрана.

Я це розумію, факт того що на нашому підприемстві більш розширені рахунки і рахунок 372,1 - в нас валютний, і відповідно 372,2 в національній валюті (і галочку валютного рахунку я знього зняв) но програма всеодни при виборі 372,2 збивае на 372,1. Можли потрібно десь виправити в модулі дукумента?
alex1c
Цитата(SeraArej @ 21.04.10, 14:58) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Я це розумію, факт того що на нашому підприемстві більш розширені рахунки і рахунок 372,1 - в нас валютний, і відповідно 372,2 в національній валюті (і галочку валютного рахунку я знього зняв) но програма всеодни при виборі 372,2 збивае на 372,1. Можли потрібно десь виправити в модулі дукумента?

А в модуле так и забито, если счет валютный то выбирает и бух счет валютный....
Надо стандартов придерживаться.
SeraArej
Цитата(alex1c @ 21.04.10, 21:09) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
А в модуле так и забито, если счет валютный то выбирает и бух счет валютный....
Надо стандартов придерживаться.

Я вже казав що зняв галочку валютного рахунку з 372,2, проблема тільки з данимрахнком при вибори 372,3 все нормально. Якщо десь треба виправити в модулі щоб можна було вибирати 372,2 рахунок, то киньте б/ласка уривок коде де тре виправити) Наразі дякую.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.