Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Питання по обміну УТ-БП
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Управление торговлей 8 > Управление торговлей для Украины редакция 2 (Управление торговлей для России редакция 10)
XBrut
Платформа 8.2.18.61
УТ 2.3.18.1 (невеликі зміни в конф.)
БП 1.2.13.4 (типова без змін)
Обмін типовий односторонній УТ->БП
Відновили послідовність в УТ, далі обмін - в БП знялись з проведення видаткові накладні
===========================================
Питання : чому видаткові знялись з проведення. що я пропустив?
-=VJ=-
Цитата(XBrut @ 16.05.13, 12:41) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Питання : чому видаткові знялись з проведення. що я пропустив?

А в УТ?
XBrut
А в УТ все проведено. Я б гілку не заводив )
думаю може є якась особливість що до пакетного проведення, що я не знаю..
..поправочка...обмін МАЙЖЕ типовий. Я там зробив блокування, якщо бухгалтер вручну змінив проводки у видатковій, то така видаткова більш не оновлюється з УТ...
згадую ще:
при інтерактивному проведенні видаткові переносяться нормально.
ще: в деяких товарах неправильна відповідність між базами (іноді обмін не може визначити товар в БП, іноді визначає, але невірно)
XBrut
І якщо в УТ проводити документи обробкою "Проведення документів" ,то після обміну, в БП вони теж стають непроведеними.
Може хтось бачив такий ефект?
Zaval
Подумайте добре, що і як Ви робите.
Робота у зв'язці конфігурацій може(!) бути корисною лише за умови дотримання певних правил. Інакше - "поки сонце зійде - роса очі виїсть".
Почніть з загальних питань.
В УТ створюється інформаційна модель бізнесу - адекватна дійсності не лише в штуках і гривнях, але і в часі. Тобто будь-яка робота через заднє число має бути виключена. Роль УТ - гранично точне відображення того, що насправді відбувається в бізнесі.
Частина даних в агрегованому вигляді вивантажується в БП.
Це - вхідні дані для виконання БП своєї функції. А саме - створення правильної картинки для широкої публіки і контролюючих органів. Не просто правильної, а ще й оптимальної з точки зору оподаткування. Для ефективної роботи уже отримані вхідні дані не мають змінюватись.
Якщо все розумно організувати - Ваших проблем просто не буде.
XBrut
Карочє причина була така: приповзає значить документ із УТ в БП.
А в БП не настроєний регистр рахунків бух. обліку. (там де пишуть, що товар треба списувати з 281 рахунку) чи щось ще такого роду.
БП пробує його провести - і не може.
і так 5 документів. А потім плює - і не проводить взагалі smile.gif чому саме 5 - я й досі не знаю.
а зовні це виглядає, немов відновили послідовність в УТ - і злетіло проведення в БП
onsamuy
Цитата(XBrut @ 13.11.13, 22:13) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Карочє причина була така: приповзає значить документ із УТ в БП.
А в БП не настроєний регистр рахунків бух. обліку. (там де пишуть, що товар треба списувати з 281 рахунку) чи щось ще такого роду.
БП пробує його провести - і не може.
і так 5 документів. А потім плює - і не проводить взагалі smile.gif чому саме 5 - я й досі не знаю.
а зовні це виглядає, немов відновили послідовність в УТ - і злетіло проведення в БП

Потрібно уважно налаштувати регістри відомостей "Счета учета номенклатуры" і "Счета учета расчетов с контрагентами". Якщо немає загальної строки для всієї номенклатури, а тільки в розрізі окремих ссилок номенклатур, вся нова номенклатура що приходить з УТ, в БП буде без рахунків. Теж саме і з контрагентами. Вже на такі граблі наступали.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.