Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Не відображається поле "Відповідальні особи"
Украинский 1С форум: всё про 1С 8.3, 1С 8.2, 1С 8.1, 1С 8.0, 1С 7.7 > Пользователю 1С 8.3, 8.2, 8.1, 8.0 > 1С Управление небольшой фирмой для Украины
amorik
Вітаю всіх. Навчаюсь працювати в даній програмі:
1С 8.3 (8.3.27.1719)
Конфігурація: Business Automation Software for small company

Не можу додати відповідальних осіб до контрагента. Користувач має права адміністратора

Є думка що я не правильну конфігурацію обрав. Загалом цікавить виписка рахункі\актів по наданню послуг + маленький інтернет магазин
phant0m
по цьому скріну нічого не ясно, нема самої помилки... видно, що йде додавання нової картки, причина може бути в тому, що вона не записана, тобто спочатку треба зберегти в базі, а потім додавати відповідальних
amorik
phant0m @ Сегодня, 12:36 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
Для створених, така ж сама ситуація
Levis1995
amorik @ Сегодня, 13:14 необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки ,
А яка конфігурація?
phant0m
В BAS Малий бізнес немає такого розділу як в бухгалтерії "Відповідальні особи контрагентів", замість нього можна використовувати блок "Контакти", додаєте директора, далі кнопка Ще - "Використовувати як підписанта"
andytg
Цитата(amorik @ 22.09.25, 12:18) необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки
Є думка що я не правильну конфігурацію обрав. Загалом цікавить виписка рахункі\актів по наданню послуг + маленький інтернет магазин

imho если вам все равно -- возьмите лучше бухгалтерию проф (только не корп)

там нормальный партионный учет есть, а не обрезанный, как в УНФ (aka малый бизнес)

и план счетов тоже нормальный
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.