Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Ставки акцизного податку на виноробну продукцію з 1 березня 2019 року          
Володя Гройсман Подменю пользователя
сообщение 20.02.19, 1:00
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 20863
Спасибо сказали: 27 раз
Рейтинг: 0

Норми статті 215 ПКУ, а саме класифікацію виноробної продукції, приведено у відповідність до вимог директив ЄС щодо гармонізації структур акцизних зборів на спирт та алкогольні напої (згідно Закону України від 23.11.2018 р. № 2628-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів»).

Директивою ЄС передбачено застосування єдиної ставки акцизного податку для кожної групи вин (напоїв).

Так, з 01.03.2019 року при обчисленні акцизного податку на виноробну продукцію необхідно враховувати ставки, наведені нижче:



Код товару (продукції) згідно з УКТ ЗЕД



Опис товару (продукції) згідно
з УКТ ЗЕД




Одиниця виміру



Ставка податку

2204
(крім 2204 10, 2204 21 06 00, 2204 21 07 00,
2204 21 08 00, 2204 21 09 00, 2204 29 10 00),

2205 10 10 00, 2205 90 10 00,2206 00 59 00,

2206 00 89 00

Звичайні (неігристі) вина, сусло виноградне, зброджені напої, фактична міцність яких вища за 1,2 % об'ємних одиниць етилового спирту, але не вища за 15 % об'ємних одиниць етилового спирту, за умови що етиловий спирт, який міститься у готовому продукті, має повністю ферментне (ендогенне) походження


гривень за 1 літр



0,01



2204 10,

2204 21 06 00,

2204 21 07 00,

2204 21 08 00,

2204 21 09 00,

2204 29 10 00,

2205 10 10 00,

2205 90 10 00,

2206 00 39 00



Вина ігристі та вина газовані, зброджені напої, вина (напої) ароматизовані ігристі (газовані), фактична міцність яких вища за 1,2 % об'ємних одиниць етилового спирту, але не вища за 15 % об'ємних одиниць етилового спирту, за умови що етиловий спирт, який міститься у готовому продукті, має повністю ферментне (ендогенне) походження, які розливаються у пляшки, закорковані спеціальними пробками для таких напоїв типу "гриб", що утримуються на місці за допомогою стяжок або застібок, та/або мають надмірний тиск, спричинений наявністю діоксиду вуглецю у розчині на рівні не менше 1 бар при температурі 20° C





- " -





11,65



2204, 2205, 2206 (вина та інші зброджені напої без додання етилового спирту в іншому місці не зазначені; вина та інші зброджені напої з доданням етилового спирту)



Вина та інші зброджені напої (у тому числі суміші із зброджених напоїв та суміші на основі зброджених напоїв), фактична міцність яких вища за 1,2 % об'ємних одиниць етилового спирту, але не вища за 22 % об'ємних одиниць етилового спирту



гривень за 1 літр



8,02



2204, 2205, 2206 (алкогольні напої з доданням або без додання етилового спирту в іншому місці не зазначені)



Алкогольні напої, фактична міцність яких вища за 22 % об'ємних одиниць етилового спирту, інші суміші із зброджених напоїв та суміші на основі зброджених напоїв



гривень за 1 літр 100-відсоткового спирту





По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 29.03.24, 1:08
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!