Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 2
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Проект змін до Положення про реєстрацію платників ПДВ (щодо реєстрації сільськогосподарських підприємств)          
Володя Гройсман Подменю пользователя
сообщение 16.01.17, 0:50
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 20863
Спасибо сказали: 27 раз
Рейтинг: 0

На веб-порталі ДФС ([необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика» розміщено проект наказу Мінфіну «Про затвердження Змін до Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість» (далі – Проект) та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Метою розробки Проекту є приведення у відповідність до норм пп. 4 п. 2 розділу XIX Податкового кодексу України (далі – Кодекс), згідно з якими ст. 209 розділу V Кодексу визнається такою, що втрачає чинність з 1 січня 2017 року.

Проектом пропонується встановити, що сільськогосподарські підприємства, які станом на 1 січня 2017 року зареєстровані як суб’єкти спеціального режиму оподаткування ПДВ, вважаються платниками цього податку на загальних підставах починаючи з 1 січня 2017 року, і стосовно таких сільськогосподарських підприємств:

з 1 січня 2017 року втрачають чинність витяги з реєстру платників ПДВ, що були видані контролюючими органами до 1 січня 2017 року;

контролюючі органи приймають рішення та вносять до реєстру платників ПДВ записи про зняття їх з реєстрації як суб’єктів спеціального режиму оподаткування з одночасною реєстрацією платниками цього податку на загальних підставах.

Таким чином, на сільськогосподарські підприємства Проектом не покладається вчинення будь-яких дій для виключення з реєстру суб’єктів спеціального режиму оподаткування у зв’язку із скасуванням з 1 січня 2017 року спеціального режиму оподаткування діяльності у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства.

Форма рішення про виключення сільськогосподарського підприємства з реєстру суб’єктів спеціального режиму оподаткування встановлена чинною редакцією додатку 10 до Положення (ф. № 6-РРС). На підставі такого рішення контролюючий орган виключає сільськогосподарське підприємство з реєстру суб'єктів спеціального режиму оподаткування та проводить реєстрацію такого підприємства як платника ПДВ на загальних підставах за процедурами перереєстрації. У цьому випадку дата реєстрації платником ПДВ не змінюється, датою виключення сільськогосподарського підприємства з реєстру суб'єктів спеціального режиму оподаткування, датою, з якої сільськогосподарське підприємство вважається платником ПДВ на загальних підставах, є 1 січня 2017 року. Протягом трьох робочих днів після перереєстрації один примірник рішення про виключення сільськогосподарського підприємства з реєстру суб'єктів спеціального режиму оподаткування надсилається контролюючим органом такому підприємству.

Проектом передбачається, що додатково до даних з реєстру платників ПДВ, що оприлюднюються відповідно до п. 183.13 ст. 183 розділу V Кодексу, ДФС і надалі оприлюднюватиме на офіційному веб-порталі дані з реєстру суб’єктів спеціального режиму оподаткування про дату реєстрації суб’єктом спеціального режиму оподаткування, перелік видів діяльності сільськогосподарського підприємства, на які поширювалась дія спеціального режиму оподаткування діяльності у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства, із зазначенням дати внесення запису про такі види діяльності, дату виключення з такого реєстру, а також дату, з якої сільськогосподарське підприємство вважається платником ПДВ на загальних підставах.

Зауваження та пропозиції до Проекту приймаються на адресу розробника поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент обслуговування платників та електронну – oblik@sfs.gov.ua, а також на адресу поштову Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.


ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ
  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]
  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]
  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]


По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 24.04.24, 12:38
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!