Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Подання звітності до Фонду соціального страхування          
Володя Гройсман Подменю пользователя
сообщение 11.01.19, 0:50
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 20863
Спасибо сказали: 27 раз
Рейтинг: 0

Рішенням правління Фонду соціального страхування України (далі - Фонд) від 12.12.2018 р. була прийнята постанова № 28 «Про деякі питання обліку заборгованості страхувальників зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України» (далі - Постанова № 28), якою встановлено нову спрощену форму Звіту по заборгованості страхувальника зі сплати страхових коштів до Фонду.

При цьому визнано такими, що втратили чинність, постанову правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності «Про затвердження Порядку формування та подання страхувальниками звітності по коштах загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» від 18.01.2011 р. № 4 (далі – Постанова № 4) та постанову правління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України «Про порядок стягнення та обліку заборгованості зі сплати страхових внесків до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України» від 30.11.2010 р. № 31 (далі - Постанова № 31).

Таким чином, за підсумками 2018 року, страхувальники, в останнє, подають до відділень робочих органів виконавчої дирекції Фонду:

- до 21 січня 2019 року - Звіт по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням (форма Ф4-ФСС з ТВП) відповідно до Постанови № 4;

- до 25 січня 2019 року - Звіт щодо сплати заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України відповідно до Постанови № 31.

Починаючи з І кварталу 2019 року, Звіт по заборгованості страхувальника зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України (далі - Звіт) подають лише ті страхувальники, які мають заборгованість зі сплати страхових коштів на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та (або) на загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності.

Звіт складається наростаючим підсумком з початку року в гривнях з копійками та подається страхувальниками до повного погашення ними заборгованості відділенням робочих органів виконавчої дирекції Фонду щокварталу до 10 квітня, 10 липня, 10 жовтня, 15 січня за своїм місцезнаходженням (місцем проживання). У разі зміни страхувальником місцезнаходження (місця проживання), що пов’язане зі зміною адміністративно-територіальної одиниці у звітному періоді, звітність за цей звітний період (з першого до останнього календарного числа звітного періоду) подається до відділення робочого органу виконавчої дирекції Фонду за новим місцезнаходженням. У разі погашення страхувальником заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду до кінця звітного періоду, звітність до Фонду не подається.

Тобто, Звіт за І квартал 2019 року страхувальники мають подати до 10 квітня 2019 року до відділень робочих органів виконавчої дирекції Фонду за своїм місцезнаходженням (місцем проживання).



По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 29.03.24, 15:43
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!