Заказы на доработку 1С (сервис удаленной работы)

Хранилище

База знаний
Неназначенных незавершенных заказов: 2, свеженьких 1
Бесплатные отчеты, обработки, конфигурации, внешние компоненты для 1С Статьи, описание работы, методики по работе с 1С

Здравствуйте, гость ( Вход | Зарегистрироваться )



> Оприлюднено проект постанови КМУ «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»          
Володя Гройсман Подменю пользователя
сообщение 22.02.17, 1:00
Сообщение #1

Живет на форуме
***********
Группа: Пользователи
Сообщений: 20863
Спасибо сказали: 27 раз
Рейтинг: 0

Проект постанови КМУ «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних» (далі – проект постанови) розроблено Державною фіскальною службою відповідно до вимог абзацу другого підпункту 4 пункту 94 розділу І Закону України від 21 грудня 2016 року № 1797-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні» (далі – Закон № 1797).

З цією метою проектом постанови передбачається визначення механізму внесення відомостей, що містяться у податковій накладній (далі – ПН) або розрахунку коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (далі – РК), до Єдиного реєстру податкових накладних (далі – ЄРПН) та процес реєстрації, зупинки або відмови в реєстрації ПН/РК в ЄРПН відповідно до вимог, визначених у статті 201 Податкового кодексу України (далі – Кодекс).

Зокрема, статтю 201 Кодексу доповнено новим пунктом 201.16, яким передбачено, що реєстрація ПН/РК в ЄРПН може бути зупинена у разі відповідності ПН/РК сукупності критеріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН.

Також, відповідно до пункту 2001.9 статті 2001 Кодексу платнику податку надано право реєструвати ПН/РК в ЄРПН на суму податку, що дорівнює значенню показника ∑Перевищ , зменшеного на суму задекларованих до сплати податкових зобов’язань за періоди починаючи з 1 липня 2015 року (включаючи податкові зобов’язання, які були сплачені платником податку, та податкові зобов’язання, які не були сплачені платником податку) та збільшеного на значення показника ∑ПопРах незалежно від значення показника ∑Накл , визначеного відповідно до пункту 200 1. 3 статті 2001 Кодексу.

З огляду на це виникає необхідність внесення змін у діючий Порядок ведення Єдиного реєстру податкових накладних, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 № 1246 (зі змінами).

Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця від дати оприлюднення проекту постанови на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент обслуговування платників; електронну – a.plysenko@sfs.gov.ua.

Додаткові матеріали:

  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]
  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]
  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]
  • [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]


По материалам: [необходимо зарегистрироваться для просмотра ссылки]

Не нашли ответа на свой вопрос?
Зарегистрируйтесь и задайте новый вопрос.


Ответить Новая тема
1 чел. читают эту тему (гостей: 1, скрытых пользователей: 0)
Пользователей: 0

 

RSS Текстовая версия Сейчас: 18.04.24, 10:51
1С Предприятие 8.3, 1С Предприятие 8.2, 1С Предприятие 8.1, 1С Предприятие 8.0, 1С Предприятие 7.7, Литература 1С, Общие вопросы по администрированию 1С, Методическая поддержка 1С - всё в одном месте: на Украинском 1С форуме!